به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم که عصر چهارشنبه در حومه شهر گنبدکاووس برگزار شد، مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان گفت: حفر این سه حلقه چای در راستای طرح بزرگ آبرسانی به پنج شهر و ۱۳۰ روستای واقع درشرق و نواحی شمالی و مرزی استان با هزینه ۱۴۰ میلیارد ریال انجام میشود.
سیدمحسن حسینی بابیان اینکه هر یک از این چاهها به عمق ۳۵۰ متر در مناطق شمال، جنوب و غرب گنبدکاووس حفر و هر کدام ۲۵ لیتر بر ثانیه آب خواهند داشت، افزود: برای تجهیز این چاهها شامل تامین شبکه برق، اتاقک و خطوط انتقال تا مخازن نیز حدود ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.
وی اضافه کرد: تلاش داریم با تامین اعتبارات مورد نیاز تجهیز این سه حلقه چاه، آنها را تا اواخر امسال یا اوائل سال جدید به شبکه آب آشامیدنی گنبدکاووس و روستاهای همجوار اضافه نماییم ضمن اینکه شرکت آب منطقهای گلستان آمادگی دارد، درصورت تامین منابع مالی از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور حفر سه حلقه چاه دیگر را نیز آغاز نماید.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان ادامه داد: طرح بزرگ آبرسانی به پنج شهر و ۱۳۰ روستای واقع در شرق و نواحی شمالی گلستان شامل بخشهای مختلف از جمله تکمیل سد "نرماب چهل چای" مینودشت، خطوط انتقال، تصفیه خانه و حفر ۲۰ حلقه چاه میباشد که در بخش چاهها تا کنون هفت حلقه آن حفر و به بهرهبرداری رسیده و عملیات سه حلقه چاه دیگر هم امروز آغاز شد.
حسینی ابراز امیدواری کرد: با بهرهبرداری از این سه حلقه چاه آب و سه حلقه چاه آب دیگر که اوائل امسال در گنبدکاووس به بهرهبرداری رسید و نیز تامین اعتبار برای حفر سه حلقه چاه آب دیگر و همچنین تلاشهای شرکت آب و فاضلاب گلستان برای حفر چاه و بازسازی چاههای قدیمی تا حدود زیادی مشکل کمبود آب آشامیدنی اهالی این شهرستان و روستاهای آن رفع گردد.
فرماندار گنبدکاووس هم در این مراسم با قدردانی از تلاشهای جهادی ۲ شرکت آب منطقهای و آب و فاضلاب گلستان برای رفع کمبود آب شرب مردمان مناطق شهری و روستایی این شهرستان، گفت: از یک سال پیش گنبدکاووس درحوزه آب آشامیدنی با کمبود ۳۵۰ لیتر در ثانیه مواجه بود که با تلاشهای صورت گرفته حدود ۷۰ درصد مشکل کمبود آب رفع شد و تابستان امسال قطع آب نه اما افت فشار در برخی نقاط داشتیم.
مهدی دهرویه افزود: جمعیت و وسعت بالای گنبدکاووس و پراکندگی روستاهای آن بهویژه در نوار مرزی سبب شده تا هم اکنون ۱۴ روستای واقع در بخش داشلی برون این شهرستان هنوز فاقد شبکه آب آشامیدنی باشند و به اهالی این روستاها به صورت سیار آبرسانی میشود.
وی تاکید کرد: باید با کار و تلاش جهادی کم توجهیها و غفلتهایی که در گذشته نسبت به آبرسانی به روستاهای نوار مرزی گنبدکاووس صورت گرفته جبران شود و مردمان نجیب و مرزنشین این خطه از ایران اسلامی هم از شبکه و آب آشامیدنی سالم برخوردار شوند.
دهرویه ادامه داد: کمبود منابع آبی و خشکسالی در منطقه گنبدکاووس میطلبد تا منابع موجود را در بخشهای مختلف درست مدیریت و عادلانه مصرف کنیم و در همین راستا تخریب آب بندانهای غیرمجاز حاشیه رودخانه گرگانرود تخریب خواهد شد.
گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.
بهرهوری منابع، تنها راه گرفتارنشدن گلستان به چالش بیآبی است
پایان مشکل کمآبی ۵۵۰ هزار گلستانی با اهتمام دولت به تکمیل سد نرماب+فیلم
نظر شما