۲۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۷:۰۸
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 85640535
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

استاندار جدید گلستان را بشناسید

۲۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۷:۰۸
کد خبر: 85640535
استاندار جدید گلستان را بشناسید

گنبدکاووس- ایرنا- استان گلستان با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت سال ۱۳۷۶ با جداشدن از مازندران به عنوان استانی مستقل به مرکزیت گرگان درآمد که از زمان تاسیس تاکنون شاهد فعالیت ۱۰ استاندار بود. هیات وزیران امروز (یکشنبه) علی‌اصغر طهماسبی را به عنوان یازدهمین استاندار انتخاب کرد.

به گزارش ایرنا، گلستان با سکونت ۱۷ قوم شیعه و سنی از جمله استان‌های تقریبی ایران اسلامی است که مردم آن از ابتدای استقلال تاکنون تجربه مدیریت ۱۰ استاندار به نام‌های «سید ابراهیم درازگیسو، علی‌اصغر احمدی، محمدهاشم مهیمنی، علی‌محمد شاعری، یحیی محمودزاده، محمدجواد قناعت، حسن صادقلو، سید مناف هاشمی، هادی حق‌شناس و علی‌محمد زنگانه» و سه نفر به نام‌های «هادی پژوهش، رضا انجم‌شعاع و میرمحمد غراوی» به عنوان سرپرست استانداری را پشت سرگذاشتند.

سید ابراهیم درازگیسو با حکم وزارت کشور سال ۱۳۷۶ به عنوان نخستین استاندار گلستان معرفی شد و تا سال ۱۳۷۹ در این سمت فعالیت کرد.

وی که سال ۱۳۹۸ بر اثر سانحه رانندگی جان خود را از دست داد در کارنامه خدمتی خود استانداری گلستان و هرمزگان، فرماندار گرگان و گنبدکاووس، مشاور وزیر کشور و سفیر ایران در آلمان شرقی و ترکمنستان و همچنین نخستین شهردار گرگان پس از انقلاب را دارد.

علی‌اصغر احمدی دومین استاندار گلستان است که از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۰ در این استان فعالیت کرد.

وی از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶ معاون سیاسی وزیر کشور بود و علاوه بر استانداری گلستان سابقه نمایندگی مردم شاهرود در پنجمین دوره مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.

هادی پژوهش معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان با حفظ سمت از سال‌ ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۱ در دولت هشتم به عنوان سرپرست استانداری خدمت کرد.

محمدهاشم مهیمنی هم از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۴ به عنوان سومین استاندار گلستان خدمت کرد.

وی پیش از آن سابقه کار در شهرداری تهران به عنوان شهردار منطقه ۱۶ و وزارت کشور به عنوان مدیرکل امور شوراها را در کارنامه خود داشت.

علی‌محمد شاعری به عنوان چهارمین استاندار گلستان از سال‌ ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵ خدمت کرد.

معاونت ترویج و نظام بهره برداری وزارت جهادکشاورزی، مدیر کل منابع طبیعی منطقه گرگان، مدیرکل ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، مدیرکل امور بین الملل و روابط عمومی سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور از جمله سوابق مدیریتی چهارمین استاندار گلستان است.

شاعری در مدت فعالیت خود به عنوان استاندار گلستان بر افزایش همکاری‌های ایران و ترکمنستان، برخورد با مدیران ضعیف، تلاش مدیران بر توسعه شهرستان‌ها و ارتقای شاخص‌های استان در بخش‌های مختلف تاکید داشت.

رضا انجم‌شعاع با انتصاب شاعری به سمت معاون برنامه ریزی و پشتیبانی وزیر کشور از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۶ به عنوان سرپرست استانداری این استان فعالیت کرد.

انجم‌شعاع قبل از سرپرستی استانداری گلستان، معاون امور عمرانی استانداری بود و از دیگر سوابق وی ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان است.

یحیی محمودزاده از سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۸ به عنوان پنجمین استاندار گلستان به مردم این استان خدمت کرد.

کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی ساخت از دانشگاه امام حسین (ع)، رییس سازمان مهندسی و ساختمان وزارت دفاع، عضو کمیته فنی شورای عالی معماری و شهرسازی کشور، عضو کمیته صنعت و امور زیربنایی هیات دولت و رییس سازمان نقشه برداری کشور برخی از سوابق علمی و اجرایی وی است.

محمدجواد قناعت سال ۱۳۸۸ به عنوان ششمین استاندار گلستان معرفی شد و تا سال ۱۳۹۲ خدمت کرد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، مدیر اداری مالی، مسوول گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و عضو سابق ستاد نمازجمعه شهرستان آمل از جمله مسوولیت‌های قبلی قناعت است.

حسن صادقلو با پیشنهاد عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و موافقت دولت و رییس جمهور سال ۱۳۹۲ به عنوان هفتمین استاندار گلستان معرفی شد و تا سال ۱۳۹۶ با همین سمت در این استان خدمت کرد.

از سوابق اجرایی صادقلو می‌‎توان به نمایندگی در ۲ دوره مجلس شورای اسلامی در سال‌‎های ۱۳۶۳ و ۱۳۶۷، معاون پشتیبانی و اداری و مالی وزارت آموزش و پرورش، مشاور وزیر علوم و مدیر کل وزارتی این وزارتخانه، رایزن علمی و سرپرست مدارس خارج از کشور در حوزه کشورهای CIS، مدرس مرکز تربیت معلم و دانشگاه، مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران و ریاست کتابخانه مرکزی نشر دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد.

پس از صادقلو و در دور دوم دولت دوازدهم، سیدمناف هاشمی سال ۱۳۹۶ به عنوان هشتمین استاندار گلستان معرفی شد و تا سال ۱۳۹۸ در همین سمت فعالیت کرد.

وی با داشتن مدرک دکترای برنامه ریزی شهری پیش از این معاونت شهردار تهران و معاونت وزیر ورزش و جوانان را در سابقه کاری خود داشت.

گلستان در دوره مدیریت مناف هاشمی و با تلاش مدیرانش در چند شاخص حوزه‌های مختلف پیشرفت چشمگیر داشت و حتی رده‌های بالای کشوری را از آن خود کرد اما بروز سیل و درگیری همه مدیران برای رفع مشکلات این حادثه قهری، از سرعت توسعه کاست.

سفر غیرمنتظره سیدمناف هاشمی استاندار وقت گلستان به خارج از کشور و مخفی کردن آن از مسوولان محلی و افکار عمومی در شرایطی که آب منطقه را فرا گرفته بود، زمینه ساز بروز اعتراضات فراوانی شد که در نتیجه آن و بالا گرفتن موج نارضایتی‌ها، معاون اول رییس جمهوری در سفر به گرگان هاشمی را برکنار کرد.

وزیر کشور بعد از برکناری مناف هاشمی از سمت استانداری گلستان، میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری را با حفظ سمت به عنوان سرپرست استانداری منصوب کرد.

غراوی تا ۲۲ خرداد همان سال به عنوان سرپرست استانداری گلستان فعالیت کرد.

هادی حق‌شناس با نظر هیات دولت در جلسه ۲۲ خرداد ماه ۱۳۹۸ و با بررسی نظر وزیر کشور، به عنوان نهمین استاندار گلستان انتخاب شد و تا سال ۱۴۰۰ در همین سمت فعالیت کرد.

وی متولد سال ۱۳۴۶ در روستای اسپند صومعه سرا در حاشیه تالاب انزلی و دارای مدرک کارشناس ارشد اقتصاد است.

معاونت اداره کل بنادر و دریانوردی استان‌های مازندران، گیلان و خوزستان، مدیرکل بنادر دریانوردی استان گیلان، مدیر بخش بندری منطقه ویژه اقتصادی بندرانزلی، عضو هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی بندرانزلی، نماینده مردم بندرانزلی در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی و معاون سازمان بنادر و کشتیرانی کشور از جمله سوابق مدیریتی حق شناس است.

حق شناس چندی قبل به عنوان استاندار گیلان انتخاب شد.

هیات دولت در جلسه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ به علی‌محمد زنگانه رای اعتماد داد و وی را به عنوان دهمین استاندار گلستان انتخاب کرد.

زنگانه متولد ۱۳۵۰ در شهرستان علی‌آبادکتول و دارای مدرک دکتری پزشکی و کارشناسی ارشد دوره عالی مدیریت بهداشت عمومی (mph) از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتری PHD مدیریت از دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی تهران است.

مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه (از سال ۱۳۹۱ تاکنون)، مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (۱۳۹۸) عضو ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و رئیس کارگروه مشارکت های بین بخشی و پویش های مردمی ستاد (۱۳۹۸)، قائم مقام رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی این سازمان (۱۳۸۹) و دبیر ستاد کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی قوه قضائیه (از سال ۱۳۹۵ تاکنون) از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی است.

علی اصغر طهماسبی متولد سال ۱۳۴۱ در شهرستان بندرگز است که دارنده تحصیلات عالی و کارشناس ارشد امنیتی و از جانبازان نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

استاندار جدید گلستان را بشناسید

وی معاون اداره‌کل اطلاعات گلستان و در دوره استانداری صادقلو، معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان بود که از خرداد پارسال مسئولیت دفتر نماینده ولی فقیه در استان را نیز بر عهده دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha