غرب همچنان بر آتش جنگ اوکراین می‌دمد / نیم میلیارد کمک دیگر در راه است

تهران – ایرنا – وزیران امورخارجه اتحادیه اروپا توافق کردند که کمک نظامی اتحادیه اروپا به اوکراین ۵۰۰ میلیون یورو (۵۴۳ میلیون دلار) بیشتر شود.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری شینهوا، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا دوشنبه شب گفت، آموزش نظامیان اوکراین به ارزش ۴۵ میلیون یورو نیز مورد توافق قرار گرفته است.

بورل در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست وزیرا خارجه اتحادیه اروپا افزود: این هفتمین بسته کمک نظامی به اوکراین است.

این مبلغ کل کمک مالی نظامی به اوکراین را که از طریق تسهیلات صلح اروپا تأمین می‌شود به ۳.۶ میلیارد یورو می‌رساند. در همین حال، مجموع حمایت اتحادیه اروپا از این کشور اکنون به ۵۰ میلیارد یورو نزدیک شده است که اتحادیه اروپا را به ارائه‌دهنده اصلی کمک به اوکراین تبدیل می‌کند.

روسیه بارها گفته است که ارسال سلاح‌های غربی به اوکراین کمکی به حل مناقشه نمی‌کند، بلکه درد و رنج مردم اوکراین را طولانی می‌کند.کاخ سفید نیز روز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: آمریکا بسته کمک نظامی جدید ۳ میلیارد دلاری را به اوکراین اختصاص می‌دهد.

غرب همچنان بر آتش جنگ اوکراین می‌دمد / نیم میلیارد کمک دیگر در راه است

در بیانیه کاخ سفید آمده است: بسته کمک نظامی جدید ایالات متحده به اوکراین شامل ۶۸۲ میلیون دلار به متحدان کی‌یف برای جبران تجهیزاتی که به اوکراین ارائه کردند نیز می‌شود.

به گزارش المیادین، بیانیه کاخ سفید در این خصوص اضافه می‌کند: انتظار می‌رود کمک‌های جدید به اوکراین شامل خودروهای جنگی، (توپ‌های خودکششی) هویتزر و موشک‌های زمین به هوا باشد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: بسته کمکی به کی یف شامل ۲۲۵ میلیون دلار کمک مالی برای نوسازی نیروهای اوکراینی نیز است.

از زمان روی کار آمدن بایدن در کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۱، آمریکا چند ۱۰میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است.

بزرگنمایی درگیری‌ها در اوکراین و رساندن آن به حد رویارویی نظامی و ایدئولوژیک دو جبهه شرق و غرب، سیاستمداران غربی را وادار ساخته تا از هرچه دارند برای پیروزی در این جنگ بهره بگیرند.

پنتاگون پیش از این اعلام کرده بود که آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت جو بایدن تا کنون ده‌ها میلیارد دلار کمک‌های نظامی به اوکراین کرده است.

با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، آمریکا و کشورهای اروپایی برای توقف پیشروی ارتش روسیه، ضمن اعمال تحریم‌های شدید و پیاپی علیه مسکو، انواع تسلیحات نظامی در اختیار ارتش اوکراین قرار دادند که به گفته کارشناسان این مسئله یکی از عوامل طولانی‌شدن جنگ در اوکراین است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) با اشاره به درخواست جمهوری‌های دونباس برای کمک به آنها جهت رهایی از ظلم و ستم رژیم کی‌یف، فرمان آغاز عملیات نظامی در اوکراین را صادر کرد.

حملات موشکی گسترده ارتش روسیه علیه زیرساخت‌های اصلی اوکراین در شهرهای مختلف پس از انفجار در پل کریمه در ۱۶ مهر آغاز شده و به گفته ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در نتیجه این حملات تاکنون نزدیک به ۴۰ درصد زیرساخت‌های انرژی اوکراین از بین رفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha