به گزارش خبرنگار ایرنا، آرش صیدآبادی عصر یکشنبه در گفت و گو با رسانهها افزود: این بازدیدها در راستای اجرای طرح سلامت محیط توسط کارشناسان شبکه بهداشت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستانهای شاهرود و میامی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه بازدیدهای بهداشتی با هدف نظارت بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی در دستور کار قرار گرفت، ابراز کرد: جلوگیری از بروز مسمومیتهای ناشی از آب، مواد غذایی و همچنین بررسی وضعیت مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه از اولویتهای دیگر این بازدیدها بود.
صیدآبادی از معدوم سازی بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستانهای شاهرود و میامی طی ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: این معدوم سازی شامل آبمیوه و انواع نوشیدنیها، کیک و شیرینی، سوسیس و کالباس، فرآوردههای خام دامی و پروتئینی، خشکبار، لبنیات، خرما و عسل، نمک و روغن بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: کارشناسان بهداشت در این بازه زمانی از ۲۱ هزار و ۱۰۰ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و هفت هزار و ۶۰۰ مکان عمومی بازدید کردند که این نظارتها منجر به تعطیلی ۱۵۹ واحد متخلف از قوانین بهداشتی شد.
وی با بیان اینکه ۲۳۴ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند، اظهار کرد: برای یکهزار و ۱۸۹ واحد صنفی اخطار کتبی صادر شد.
صیدآبادی از شهروندان خواست در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به کارشناسان بهداشت محیط با شماره گیری ۱۹۰ اطلاعرسانی کنند تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی شود.
شهرستانهای شاهرود و میامی با ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.
نظر شما