سرهنگ محمد ملکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه دستگیری این تعداد صیاد غیرمجاز از دی ماه امسال تاکنون صورت گرفته است، افزود :ماموران یگان حفاظت از آبزیان با انجام ۴۹ مرحله گشت دریایی و ساحلی مشترک با نیروی انتظامی و سایر دستگاههای مسوول موفق به دستگیری این صیادان و نیز کشف و ضبط بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ رشته تور ماهیگیری غیرمجاز شدند.
وی ادامه داد: کشف ۱۵ کیلوگرم ماهی استخوانی، ۱۹ دستگاه لنسر، هشت عدد لنگر و ۲ دستگاه لاکش از جمله این کشفیات در این مدت است.
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان استان مازندران گفت: در این مدت ۲۲۰ رشته تور صیادی ماهیان غضروفی و ۲ هزار و ۱۹۵ رشته تورماهیان فلسدار غیرمجاز در آبهای ساحلی این استان کشف و ضبط شد.
سرهنگ ملکی کشف ۹ دستگاه انواع موتور قایق دریایی، ۹ فروند بدنه قایق و بیش از ۹ هزا رو ۸۰۰ عدد کرف صیادی را از دیگر کشفیات این یگان برشمرد.
وی با تاکید برضرورت حفظ و حراست از ذخایر آبزیان دریای خزر که از مهمترین اهداف یگان است، اضافه کرد: در این مدت ۲۵ نفر متهم متخلف صید و صیادی دستگیر و افراد خاطی به مراجع قانونی تحویل داده شدند.
ملکی گفت: در راستای حفظ و حراست از ذخایر ارزشمند ماهیان خاویاری، ۱۰۵ قطعه ماهی خاویاری نارس کشف و مجدداً رها سازی شدند.
به گزارش ایرنا، مازندران با توجه به در اختیار داشتن بیشترین ساحل جنوبی دریای خزر و وجود رودخانههای متعدد یکی از استانهای پیشرو در آبزیپروری و فعالیتهای شیلاتی است، سالانه حدود ۳۰ هزار تن انواع آبزیان تولید می شود.
نظر شما