۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۰۹
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85015159
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از یک‌هزار میلیارد تومان پروژه همزمان با دهه فجر در ملایر

همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: همزمان با ایام دهه فجر ۱۷۱ پروژه با یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان در این شهرستان در حوزه‌های مختلف عمرانی، آموزشی، فرهنگی، ورزش، اقتصادی و خدماتی افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از این تعداد ۱۶۴ پروژه به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی هفت پروژه نیز آغاز خواهد شد.

وی افتتاح طرح توسعه شرکت کیان‌کُرد با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط بخش خصوصی را از شاخص‌ترین پروژه‌های در دهه فجر امسال عنوان کرد و افزود: با اجرای طرح توسعه این شرکت، سهم ملایر از بازار تولیدی منسوجات لاستیک کشور از ۳۵ درصد به بیش از ۵۵ درصد می‌رسد.

فرماندار ویژه ملایر از افتتاح سایت پرتوانگاری محصولات کشاورزی در دهه فجر خبر داد و بیان کرد: سایت کیان‌وینسا که سال‌ها تعطیل شده بود، احیا و به سایت پرتوانگاری محصولات کشاورزی تغییر یافت و توافق‌های لازم و قراردادها با سازمان انرژی اتمی امضا شده که امیدواریم «محمد اسلامی» رئیس این سازمان طبق هماهنگی‌های قبلی، برای افتتاح در ملایر حضور پیدا کنند.

اسماعیلی ادامه داد: راه‌اندازی این سایت برای ملایر به واسطه جهانی شدن انگور و میزان تولید بالای این محصول، حیاتی است که بتوانیم محصولات کشاورزی را با فناوری‌های نوین پرتوانگاری کنیم.

وی یادآور شد: با پرتوانگاری می‌توانیم سهم این شهرستان را در تازه‌خوری میوه‌ها و صادرات به شکل خاصی ارتقا دهیم و یک فناوری جدید و اقدامی در راستای تحقق شعار سال و استفاده و تولید دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال است.

افتتاح سایت پرتوانگاری محصولات کشاورزی برای نخستین بار در منطقه

معاون استاندار همدان اعتبار ریالی سایت پرتوانگاری محصولات کشاورزی را ۲۵۰ میلیارد تومان و ارزی پنج میلیون دلار عنوان کرد و گفت: جمعه همزمان با سومین روز دهه فجر این ۲ پروژه شاخص با حضور استاندار همدان و جمعی از مسئولان به بهره‌برداری می‌رسد.

اسماعیلی مجموع اعتبارات استانی این شهرستان در سال‌جاری را ۱۳۳ میلیارد تومان و اعتبارات ملی را چهار هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در سفر استانی رئیس جمهور به استان همدان نیز یک‌هزار و ۹۲۸ میلیارد تومان به این شهرستان اختصاص یافت که در مجموع اعتبارات امسال ملایر بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان است.

وی این رقم اعتبارات را در تاریخ شهرستان ملایر بی‌سابقه خواند و ادامه داد: طبق تدابیر دولت سیزدهم، کسری بودجه نخواهیم داشت و با اختصاص اعتبارات و عبور از فصل سرما، ملایر به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه‌های بزرگی که سال‌ها معطل مانده بود، آغاز می‌شود، بیان کرد: نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی ملایر از جمله این پروژه‌ها است که پس از پیگیری‌های انجام شده، عملیات اجرایی آن آغاز شده و با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان توسط وزارت نیرو در دست اجرا است.

اسماعیلی یادآور شد: چهار بانده محور ملایر-آورزمان- نهاوند، راه‌آهن همدان- ملایر و بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی از دیگر پروژه‌هایی است که در دست اقدام است و به‌تازگی ۱۷ هکتار زمین برای احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی جانمایی شده و در ردیف اعتباری بودجه قرار می‌گیرد.

سهم ۴۴ درصدی ملایر از صادرات استان همدان

معاون استاندار همدان با اشاره به رشد صادرات این شهرستان در ۹ ماهه امسال، خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده حدود ۳۵ میلیون دلار انواع کالا در این شهرستان صادر شد که ۱۹.۶۱ درصد سهم صنعت و ۱۵.۲۷ درصد سهم کشاورزی بود که در مجموع ملایر ۴۴ درصد از صادرات استان همدان را به خود اختصاص داد.

اسماعیلی ادامه داد: در حوزه صنعت بالغ بر ۱۰ میلیون دلار نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد صادرات داشتیم و در حوزه کشاورزی از ۲۵ میلیون دلار صادرات، ۱۰ میلیون دلار کاهش داشتیم که این روند به معنی کاهش تولید نبوده، بلکه متوجه سازمان استاندارد استان همدان و استانداردهای دوگانه‌ است.

به گفته وی؛ سهم ملایر در حوزه صنایع دستی با وجود دارا بودن برند جهانی مبلمان منبت، صفر است و در این حوزه شناخت کافی از بازارهای جهانی نداریم و در طراحی، رنگ و مدل و طرح تجاری مبلمان منبت خلاقانه عمل نکردیم.

فرماندار ویژه ملایر ایجاد منطقه ویژه اقتصادی را نجات‌بخش تولید دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی ملایر که حدود ۱۵ سال پیش مجوز آن صادر شده بود، در دستور کار دادیم و زمین‌های مستعد را شناسایی و در مرحله نخست ۳۰۰ هکتار زمین را شناسایی کردیم.

آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی ملایر پس از ۱۵ سال

اسماعیلی ادامه داد: در حال مذاکره با شرکت شهرک‌های صنعتی و بخش خصوصی هستیم و هر کدام زودتر تامین سرمایه کنند، این پروژه عظیم کلید خواهد خورد.

وی تاکید کرد: در صدد ایجاد یک بندر خشک هستیم و این پروژه در حال انجام مطالعات لازم است و اجرایی شدن آن می‌تواند صنعت مبلمان را توسعه دهد.

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی‌آباد، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده طرح توسعه این شهرک از ۲۰ هکتار به ۴۰ هکتار افزایش یافت و به عنوان یک قطب صنعتی این شهرستان به شمار می‌رود.

رشد ۲۰۰ درصدی زیرساخت‌های صنعتی ملایر

اسماعیلی تهیه و تدوین طرح تحول اقتصادی ملایر با چهار پیشران صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و مسکن را از دیگر اقدامات مهم در این شهرستان برشمرد و افزود: فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برای سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به این حوزه تعریف کردیم و به زودی یک‌هزار هکتار به زیرساخت‌های صنعتی این شهرستان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی با وسعت ۲۰۰ هکتار، ۴۰ هکتار و ۳۰۰ هکتاری در حال توافق داریم و مجوزهای لازم را گرفتیم، تاکید کرد: با اجرای این مگاپروژه‌ها در کمتر از یکسال آینده شاهد رشد ۲۰۰ درصدی زیرساخت‌های صنعتی این شهرستان خواهیم بود.

فرماندار ویژه ملایر دهه فجر را فرصتی مغتنم برای تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی طی ۴۴ سال گذشته دانست و گفت: در طول این سال‌ها موانع، مشکلات، تنگناها و سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشتیم، اما پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بزرگی را به دست آوردیم و امروز انقلاب اسلامی و ملت ایران در حال تمدن‌سازی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha