به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از شهرداری تهران، علیرضا زاکانی در نشست مشترک با وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رویکرد مدیریت مشارکتی شهرداری تهران و تعامل این مجموعه با سایر دستگاه ها افزود: ذیل این قرارگاه مسائل مرتبط با همکاری شهرداری و آموزش و پرورش را عملیاتی خواهیم کرد.
وی در باره مباحث مطرح شده در جلسه گفت: سرفصل هایی که امروز مورد بحث قرار گرفت، پس از بررسی های نهایی تبدیل به چارچوب اصلی تفاهم نامه میان شهرداری تهران و آموزش و پرورش میشود.
زاکانی ادامه داد: سر فصل هایی که قرار است در تفاهمنامه مورد بحث و بررسی قرار گیرد، باید معطوف به تمامی ابعاد همکاری شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش باشد. در مسیر آبادانی کشور، آموزش و پرورش باید محور تحول باشد به همین دلیل با تمام وجود و ظرفیت خود حاضر به همکاری با این وزارتخانه هستیم.
رویکرد مثبت شهرداری تهران به تعلیم و تربیت
وزیر آموزش و پرورش در این نشست با اشاره به رویکرد مثبت شهرداری تهران نسبت به مساله تعلیم و تربیت گفت: یکی از نقاط قوت مدیریت شهری جدید نگاه فرهنگی شهردار تهران و اداره این شهر بر اساس آن است.
یوسف نوری افزود: آموزش و پرورش در حوزه های مختلفی به شهرداری تهران نیاز دارد، اما پیش از همکاری لازم است بدانیم در الگوی حکمرانی مد نظر شهردار تهران، آموزش و پرورش چگونه جانمایی می شود تا علاوه بر رفع نیازهای این وزارتخانه از ظرفیت هایمان در راستای ایجاد شهر نمونه استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: برخی گمان می کنند همکاری دو دستگاه فقط به تامین و نوسازی ساختمان برای وزارت آموزش و پرورش خلاصه می شود، در حالی که این مورد هدف تقلیل یافته ای برای همکاری است.
نوری با اشاره به ضرورت همکاری علمی میان مجموعه تحت مدیریت خود با شهرداری تهران گفت: لازم است تعاملاتی میان مرکز مطالعات آموزش و پرورش و شهرداری تهران برقرار شود تا اساس همکاری میان این دو دستگاه بر مبنای مسائل علمی پی ریزی شود. در همین رابطه خلاء های بسیاری وجود دارد. به عنوان مثال؛ پس از انقلاب یک مدرسه بر اساس الگوی معماری ایرانی-اسلامی ساخته نشده است، در صورتی که ظاهر مدارس تاثیر مستقیم در یادگیری متعلمین دارد.
وی گفت: در مدتی که با شهردار فعلی تهران در جلسات هیات دولت توفیق آشنایی داشتم همواره شاهد نگاه درست ایشان به مسائل آموزش و پرورش بودم. بر اساس همین نگاه هم در همکاری و حل مشکلات مربوط به این وزارتخانه شهرداری تهران پیشقدم بوده است.
اتصال مدارس به مساجد از برنامه های قرارگاه تعلیم و تربیت شهرداری است
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز در این نشست با تاکید بر نقش اساسی آموزش و پرورش در فضای کنونی کشور گفت: فتنه اخیر با تمامی تلخی هایی که داشت لااقل باعث شد توجه مسئولین به آموزش و پرورش بیش از پیش معطوف شود.
امین توکلی زاده افزود: در بخش های مختلف شهرداری از گذشته تاکنون ارتباطاتی با آموزش و پرورش وجود داشته است، اما الان با اراده ای که در مسئولان دو دستگاه وجود دارد تکلیف ما نیز در پیشبرد این همکاری بیشتر از قبل شده است. یکی از مهمترین کارهایی که در این زمینه به زودی انجام خواهد شد؛ تشکیل قرارگاه تعلیم و تربیت شهرداری تا پایان سال است.
وی اتصال مدارس به مساجد را یکی از برنامه های قرارگاه تعلیم و تربیت شهرداری در آینده دانست و گفت: در محلات تهران یک مدرسه دخترانه و یک مدرسه پسرانه با تشخیص کمیته مشترکی که میان شهرداری تهران و آموزش و پرورش تشکیل می شود با پشتوانه قرارگاه تعلیم و تربیت به مساجد متصل خواهند شد. مقدمات این اتفاق اکنون تا حد خوبی انجام شده است و به زودی شاهد همراهی سه مجموعه خانواده، مدرسه و مسجد در پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت خواهیم بود.
نشست مشترک علیرضا زاکانی شهردار تهران و یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با حضور معاونان شب گذشته در ساختمان بهشت شهرداری تهران برگزار شد.
نظر شما