به گزارش خبرنگار ایرنا علی اربابی روز پنجشنبه در نشست خبری افزود: با همت دولت سیزدهم صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج با اعتبار مناسب تشکیل و اساسنامه آن امسال ابلاغ شد که در حال حاضر ۱۰۷ گروه بیماری پرهزینه را شامل میشود.
وی بیان کرد: هزینه درمانی بیماران خاص و صعبالعلاج که از ابتدای امسال بر بیماران تحمیل شده نیز قابل پرداخت است و تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیون تومان هزینه درمان این گروهها در استان پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: عمده افرادی که در این استان نشاندار شدهاند بیماران پرفشار خون، دیابت و سرطان هستند اما همچنان نیاز است تمامی بیمهها برای اطلاعرسانی به گروههای هدف پای کار باشند.
وی با بیان اینکه این بیماران بعد از نشاندار شدن خدمات درمانی رایگان یا با تعرفه بسیار پایین را دریافت میکنند افزود: همه بیمهها باید برای جامعه هدف اطلاعرسانی کنند تا از خدمات صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج بتوان استفاده کرد.
اربابی با بیان اینکه محدودیتی در حوزه اعتباری برای حمایت از بیماران وجود ندارد گفت: سقفی برای کمک هزینههای درمان بهخصوص در زمینه ناباروری وجود ندارد و هر فرد تا ۵۰ میلیون تومان میتواند از مزایای بیمه بهرهمند شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۸۰ هزار نفر در استان خراسان جنوبی زیر پوشش بیمه سلامت هستند عنوان کرد: در گذشته پوشش بیمه کشور بسیار اندک بود و سازمان بیمه سلامت در ابتدای شروع فعالیت فقط یک صندوق کارمندی را زیر پوشش داشت.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: امروز ۶ صندوق بیمهای تحت نظارت بیمه سلامت قرار دارد که ۶۳ درصد جمعیت استان را پوشش دادهاند و اکنون شرایط بیمه شدن در کشور برای آحاد ملت فراهم است که از این لحاظ جمهوری اسلامی پیشرو بوده است.
وی گفت: با توجه به قوانین و شرایط موجود هر ایرانی که فاقد کد بیمه باشد میتواند در یکی از صندوقهای سازمان بیمه سلامت بیمهنامه بگیرد و براساس وضعیت معیشتی و درآمد به طور رایگان یا با پرداخت حق بیمه از این فرصت استفاده کند.
اربابی با بیان اینکه هنوز افراد زیادی از این حق قانونی خود اطلاعی ندارند و ممکن است فاقد بیمه باشند یادآور شد: استعلام وضعیت بیمه هر فرد از طریق کد دستوری # ۱۶۶۶ * میسر است و در صورتی که فرد هیچ بیمهای نداشته باشد میتواند از خدمات بیمه سلامت بهرهمند شود.
وی گفت: طی چهار دهه اخیر رشد فزایندهای در حوزه صندوقهای بیمهای داشتهایم به گونهای که روستاییان در گذشته هیچ نوع بیمهای نداشتند ولی امروز جمعیت گستردهای بیمه رایگان هستند و خدمات با ارجاع پزشک خانواده در محل زندگی ارایه میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی عنوان کرد: خدمات درمانی ارزانقیمت در مراکز بهداشت روستایی و شهری از طریق بیمه ارایه میشود که اقدامات مهمی بوده و به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفته است.
وی اظهار داشت: خدمات مربوط به بیمهشدگان در سالهای متمادی بهتدریج گسترش یافته و در ۱۵ سال اخیر رشد فزاینده داشته است بهخصوص در ۲ سال اخیر پیشرفت خوبی را شاهد هستیم به طوری که معلولان بهزیستی شامل ۵۹ کد خدمت در گروههای مختلف از مزایای بیمه بهرهمند شدهاند و هزینه جامعه معلولان را کاهش میدهد که به برکت نظام و از تلاشهای دولت سیزدهم است.
اربابی گفت: خدمات مربوط به درمان قبلا به شکل نسخه سنتی بود اما اکنون تمامی خدمات بخش سلامت الکترونیکی است و ایجاد شرایط بیمه برای همه افراد، زمینه سوءاستفاده از دفترچه دیگران را از بین برده است.
وی با تاکید بر اینکه قواعد بیمه شدن در حال حاضر به شکل مطلوب ساماندهی شده است افزود: هزینههای درمان هم بهروز پرداخت میشود که رضایتمندی موسسات و ارایه خدمات بهتر به مردم را در پی داشته است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: خدمات ناباروری اکنون در پوشش بیمه سلامت است و تا ۹۰ درصد تعهد سهم سازمان و تا سه بار ارایه خدمت با تعرفه بخش دولتی در سال پوشش داده میشود.
وی با اشاره به گسترش خدمات پزشکی در کشور ادامه داد: بیش از ۴۵۰ موسسه درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و برای خدمات مورد نیاز معلولان نیز با ۵۰ موسسه قرارداد بسته شده لذا جامعه معلولان میتوانند از این موسسات خدمات با نرخ پایین دریافت کنند.
نظر شما