روح الله برادران حیدری در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه بر اساس قانون، صدور مجوز پروانه تاسیس و پروانه بهره برداری شهرکهای غیردولتی برعهده شرکت شهرکهای صنعتی استان است افزود: ایجاد شهرکهای غیردولتی جهت تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی برای ایجاد زیرساختهای سرمایه گذاری انجام میشود.
وی ادامه داد: استان اردبیل جزو استانهای پیشرو در احداث شهرکهای صنعتی غیردولتی است وعلاوه بر ۱۰ شهرک غیردولتی مصوب شده، شاهد ورود متقاضیان جدیدی برای احداث شهرکهای خصوصی هستیم که این نشان میدهد تمایل سرمایه گذاران به سرمایهگذاری در استان افزایش یافته است.
برادران حیدری با بیان اینکه ایجاد شهرکهای غیردولتی زمینهساز توسعه صنعت و اشتغال استان است افزود: این استان از نظر احداث شهرکهای غیردولتی، در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل، حمایتهای صورت گرفته از سرمایهگذاران را زمینهساز افزایش متقاضیان ایجاد شهرکهای خصوصی برشمرد و گفت: این شهرکها همانند شهرکهای دولتی، دارای معافیت مالیاتی هفت ۷ تا سیزده ساله از مزایای یکسانی برخوردار هستند و مدیریت این شهرکها کاملا در اختیار بخش خصوصی و خود سرمایهگذار است.
وی ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی جدید در مناطق مختلف استان را زمینهساز توسعه صنعت و ایجاد اشتغال در این مناطق دانست و افزود: با احداث و توسعه شهرکهای صنعتی جدید زمینه حضور سرمایهگذاران در سطح استان فراهم شده و برای تحقق این امر مهم باید توسعه شهرکهای صنعتی در راس امور مسئولان استانی قرار گیرد.
برادران حیدری بیان کرد: ۹۰ درصد اشتغال استان در حوزه صنایع کوچک و متوسط است و شرکت شهرکهای صنعتی در تلاش است با ایجاد زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی و ارائه مشوقهای سرمایهگذاری فعالان این عرصه را مورد حمایت جدی قرار دهد.
وی حمایت از سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی استان را یادآور شد و گفت: برای حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی برنامههای حمایتی در چهار حوزه توسعه صنعتی و فناوری، توسعه بازار و امور بینالملل، تأمین مالی و سرمایهگذاری و همچنین توسعه بنگاهها و کارآفرینی واحدهای صنعتی ارائه میشود.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما