پرداخت ۳۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان لرستانی

خرم‌آباد - ایرنا - مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان گفت: ۲۸هزار و ۲۱۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از ابتدای امسال تاکنون به کشاورزان و مشتریان این بانک پرداخت شده است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی بانک کشاورزی لرستان، علی جهانی میر اظهار کرد: به منظور تامین مالی و حمایت از بخش کشاورزی استان حدود ۹۰درصد این تسهیلات به بخش کشاورزی و فعالیت های وابسته پرداخت شده که بیشترین تسهیلات در بخش دام و طیور به مبلغ بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و در بخش زراعت بالغ بر هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بوده است.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان بیان کرد: رشد ۱۳۶درصدی پرداخت تسهیلات بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، نمایانگر پاسخگویی این بانک به نیازهای مالی مشتریان و تزریق منابع مالی بیشتر به بخش کشاورزی در راستای حمایت و پشتیبانی از تولید و توسعه اقتصادی می باشد.

جهانی میر با اشاره به رشد بیش از ۲ برابری پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط شعب بانک کشاورزی لرستان گفت: سال ۱۴۰۱ یکهزار و ۲۰۰ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی در خصوص تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری در راستای سیاست های حمایتی دولت از رفاه و معیشت خانواده ها تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی لرستان از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۳۰۰ فقره تسهیلات به مبلغ یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی به واجدان شرایط پرداخت کرده اند.

وی اظهار کرد: این بانک همسو با سیاست های دولت و با هدف رونق واحد های تولیدی دام، طیور و آبزیان در راستای تامین امنیت غذایی کشور، از ابتدای اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها تاکنون مبلغ سه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش تامین نهاده های دام و طیور به سه هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان معرفی شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان پرداخت کرده است.

جهانی میر در ادامه تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی لرستان سال ۱۴۰۰ تا کنون تعداد ۴۶۵ فقره تسهیلات به مبلغ بیش از چهار هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به متقاضیان احداث گلخانه، پرورش گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین متقاضیان سرمایه در گردش در زیربخش های مختلف کشاورزی پرداخت کرد.

وی ادامه داد: همچنین جهت تامین بذر گواهی شده مورد نیاز کشاورزان، شعب این بانک در سال ۱۴۰۱ مبلغ یکهزار و ۲۳۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کردند که نسبت به سال های قبل رشد بسیار چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خود اشتغالی تبصره ۱۶ در استان گفت: امسال در راستای حمایت از مشمولین بند "ب" تبصره ۱۶ سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۶۲۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۵۳۶ میلیارد ریال به افراد تحت پوشش این نهاد های حمایتی پرداخت شد.

جهانی میر پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون را جزو اولویت های اعتباری بانک کشاورزی عنوان کرد و افزود: با پرداخت ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، تعداد ۲۳۰ دستگاه ماشین آلات و ابزارهای کشاورزی در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت که نقش موثری در افزایش و ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی استان دارد.

وی بیان کرد: در سال جاری مبلغ ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات در راستای حمایت از زنجیره ارزش گوشت قرمز در قالب تسهیلات سرمایه در گردش خرید نهاده مورد نیاز عشایر استان به ۴۳۳ نفر از متقاضیان از محل اعتبارات تخصیص یافته صندوق توسعه ملی پرداخت شده است.

جهانی میر با اشاره به حمایت بانک کشاورزی از برنامه احیا و توسعه مرغ بومی نژاد آرین خاطر نشان کرد: شعب بانک کشاورزی استان لرستان امسال با هدف خودکفایی در زنجیره تولید مرغ، ۳۹۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش مرغ لاین آرین به۲۴ واحد مرغداری فعال در این زمینه پرداخت کردند.

وی تصریح کرد: از ابتدای اجرای دستور العمل بند "خ "ماده ۳۳ تا کنون با بخشودگی سه هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال از سود و جرائم تسهیلات کشاورزان خسارت دیده استان بیش از ۴۲ هزار فقره بدهی آنان تعیین تکلیف شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر صندوق بیمه کشاورزی، تنها حمایت کننده در مقابل حوادث قهری می باشد افزود: سال زراعی گذشته ( ۱۴۰۱-۱۴۰۰) ۵۳ هزار فقره بیمه نامه برای بهره برداران بخش کشاورزی لرستان صادر شد و به بیش از ۲۶ هزار و ۷۰۰ نفر از بیمه گذاران تحت پوشش متضرر از حوادث قهری، بالغ بر ۲ هزارو ۲۰۰ میلیارد ریال غرامت پرداخت شد.

جهانی میر در ادامه اظهار داشت: از مهرماه ۱۴۰۱ نیز حدود ۳۶ هزار نفر از تولیدکنندگان بخش کشاورزی لرستان اقدام به خرید بیمه نامه کشاورزی در زیر بخش های مختلف نموده اند و پیش بینی می گردد تا پایان فصل فروش بیمه زراعت، سطح تحت پوشش محصولات زراعی به ۱۵۰ هزار هکتار افزایش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha