حسین اسماعیلیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارائه خدمات آب و فاضلاب به شهر مشهد و ۳۰۰ روستا در این شهرستان برعهده این شرکت است.
وی اضافه کرد: در چندسال اخیر به خصوص در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، خراسان رضوی و مشهد با خشکسالی های عدیده ای روبر بود اما با اجرای طرح های اضطراری تامین آب شرب در مشهد و روستاها در تابستان جاری گذر موفقی از تنش حاصل شد و از لحاظ تامین آب شرب شرایط پایدار بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ادامه داد: تنش آبی روستاهای مشهد با اقدامات موثر از ۱۴۰ روستا به ۹۰ روستا کاهش یافته و روستاهایی که با تانکر آبیاری می شوند از ۸۰ روستا در یک سال اخیر به ۶۰ روستا کاهش یافته است.
اسماعیلیان افزود: یکی از اهداف مهم این شرکت، توسعه مشارکتهای بخش خصوصی و عمومی و تنوع بخشی به تجهیز منابع مالی اجرای طرح های عمرانی است از این رو در دولت سیزدهم یکی از بزرگترین قراردادهای آب و فاضلاب کشور از محل مشارکتهای عمومی و خصوصی با ارزش ۶۰ هزار میلیارد ریال در مشهد به مرحله اجرا رسید.
وی تصریح کرد: طبق این قرارداد یک باب تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب در شبانه روز و ۲ طرح آبرسانی بزرگ در کلانشهر مشهد عملیاتی میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد توسعه دولت الکترونیک و تسهیل ارائه خدمات غیرحضوری به مردم نیز از اولویتهای دولت سیزدهم است لذا در سال جاری مرکز پایش تصویری و مدیریت هوشمند تاسیسات آب و فاضلاب در کلانشهر مشهد بهره برداری شد و هم اینک خدمات به مردم به صورت غیرحضوری انجام می شود.
بهره برداری از ۳۰ طرح آب و فاضلاب در دهه فجر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در ادامه از بهره برداری از ۳۰ طرح آب و فاضلاب در شهرستان مشهد با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال در ایام دهه فجر خبر داد و افزود: در بخش آب، سه طرح شامل ترمیم و بهسازی مخزن ۳۰هزار متر مکعبی ملک آباد، حفر و تجهیز ۱۷ حلقه چاه و طرح توسعه و تکمیل خطوط آبرسانی به طول ۱۸ کیلومتر با اعتبار هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال اجرا شده است.
اسماعیلیان خاطرنشان کرد: در بخش فاضلاب نیز با اجرای عملیات خط انتقال و شبکه جمع آوری فاضلاب حاشیه شهر در محدوده های شهرک شهید رجایی، طبرسی، عمار یاسر، شهرک شیرین، قدس و آزادگان، ثامن، عصمتیه، آوینی، بابانظر و محدوده های پراکنده شهر مشهد، با بیش از هزار و ۱۸ میلیارد ریال اعتبار، حدود ۴۲ هزار نفر از جمعیت مناطق مذکور تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار می گیرند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در خصوص طرحهای روستاهای شهرستان مشهد نیز گفت: ۱۷ طرح شامل اجرای آبرسانی به روستاهای ابرش و درخت سپیدار، اجرای شبکه توزیع آب شرب علی آباد و اسلام آباد و بهره برداری از ۱۳ مخزن خلق آباد، کارده، خوروسطی، قیاس آباد، معین آباد، دربیابان، ارداک، گجوان، دزق، شیرحصار، تپه سلام، جغنه حضرتی و ناربند، از جمله پروژه های قابل افتتاح روستایی این شرکت در دهه فجر است و با اجرای آن بیش از ۱۸ هزار نفر از روستاییان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند می شوند.
آبرسانی به روستاهای شهرستان مشهد برعهده شرکت آب و فاضلاب مشهد است، سال ۹۹ طرح ادغام شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی اجرا شد و هم اینک ۳۰۰ روستای این شهرستان زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب مشهد است.
نظر شما