۱۴۰ میلیارد ریال صرف اجرای طرحهای مخابراتی گناباد شد

گناباد- ایرنا- رییس اداره مخابرات گناباد گفت: ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۲۳ طرح مخابراتی در این شهرستان طی یک سال گذشته (دهه فجر سال ۱۴۰۰ تاکنون) هزینه شد.

اکبر موذن روز چهارشنبه به مناسبت دهه فجر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح ها شامل اجرای طرح بزرگ افزایش پهنای باند اصلی اینترنت، راه اندازی و توسعه اینترنت پرسرعت ADSL و VDSL و FTTH ، توسعه شبکه تلفن ثابت، ایجاد شبکه با فیبر نوری برای سازمان ها، ساخت سایت همراه و ارتقای اینترنت شبکه همراه در مناطق مختلف شهرستان گناباد است.

وی ادامه داد: با تکمیل و اجرای افزایش پهنای باند اصلی شهرستان های گناباد و بجستان که با استفاده از سیستمهای جدید فیبر نوری صورت گرفت علاوه بر تامین نیازهای فعلی، پشتوانه خوبی برای تامین پهنای باند مراکز منطقه در سال های آینده نیز به وجود آمده است.

رییس اداره مخابرات گناباد گفت: با اجرای این طرح،مشترکان اینترنت adsl شرکت مخابرات و سایر شرکت های ارائه دهنده، مشترکhن VDSL و FTTH اینترنت با فیبر نوری مخابرات و اینترنت تلفن همراه اپراتورها شامل ۳G و ۴G، دارای سرعت دانلود و آپلود مورد انتظار شده اند و پهنای باند کافی برای دیتا و اینترنت مورد درخواست سازمان های دارای شبکه فیبرنوری تامین شد.

موذن توسعه کمی و کیفی و تحول در بخش زیرساختهای مخابراتی را از دستاوردهای مهم انقلاب در گناباد دانست و افزود: پیش از انقلاب اسلامی، فقط در شهرهای گناباد، بجستان (آن زمان بخشی از شهرستان گناباد بود) ، کاخک و بیدخت، حدود هزار خط تلفن ثابت اپراتوری و یک دفتر پست و تلگراف هم در منطقه نوغاب شهر گناباد فعال بود

وی اضافه کرد: هم اکنون و به برکت انقلاب، شهرستان گناباد دارای بالاترین ضریب نفوذ تلفن ثابت در سطح استان خراسان رضوی و حدود ۱۰ درصد بیشتر از میانگین استانی و کشوری است.

رییس اداره مخابرات گناباد گفت: هم اکنون علاوه بر همه مناطق شهری، ۶۵ روستای شهرستان گناباد دارای شبکه تلفن ثابت خانگی، ۴۴ روستا دارای اینترنت پرسرعت، ۶۲ روستا دارای پوشش تلفن همراه و ۴۲ روستا دارای اینترنت تلفن همراه هستند و ۲۸۰ مشترک دیتا در سطح این شهرستان از خدمات مربوطه برخوردار ند.

موذن افزود: ۲۸ اداره هم در شهرستان گناباد از امکانات فیبر نوری و شبکه دیتای داخلی و برخی از منازل و شهرکهای صنعتی نیز از فیبرنوری برخوردارند.

وی ارائه سرویس های اینترنت پر سرعت VDSL و FTTH، ایجاد شبکه های نسل جدید مبتنی بر IP و ارائه سرویس هایی مانند تلفن های موسوم به سیپ فون (آغاز گذر از شبکه های دیجیتال)، نگهداری ۱۰۴ سایت همراه و مرکز ارتباط از راه دور و نگهداری ۷۹۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری را از دیگر خدمات و دستاوردهای مخابرات گناباد طی ۴۴ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دانست.

رییس اداره مخابرات گناباد دیگر اقدامات و دستاوردهای مهم این بخش را راه اندازی ۷۹ مرکز تلفن و شبکه تلفن و ۳۷ مرکز ICT شهری و روستایی، ایجاد یک خط ارتباطی در بیش از ۱۰۰ روستا، راه اندازی ۳۵ کافوی نوری ”مراکز کم ظرفیت بر بستر فیبر نوری“، بخش توسعه شبکه فیبر نوری شهرستان و نگهداری شبکه، اجرای شبکه فیبر نوری موسوم به "TAE" از تربت حیدریه تا قاین در محدوده گناباد، ایجاد شبکه گسترده فیبر نوری روستایی در ۶۶ مرکز از فودنجان و امتداد آن تا کلات، کرشک، دیسفان، خانیک، استاد، مهاباد و ادامه آن تا برجوک، شبکه فیبرنوری بین شهرها و روستاهای اقماری و روستاهای حاجی آباد تا رحمت آباد و راه اندازی تعداد ۵۸ سایت همراه در سطح این شهرستان ذکر کرد.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتی جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha