به گزارش ایرنا، در سال های اخیر برای بهره برداری هرچه بهتر از ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) پس از سه دهه فعالیت، زیر مجموعه هایی همچون بنیاد برکت و بنیاد احسان به منظور توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عام المنفعه( عمومی) در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد فعال شده است.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با رویکرد محرومیت زدایی مبتنی بر عدالت خدمات رسانی در ابعاد مختلف اقدامات موثری را انجام داده است.
ستاد اجرایی امام (ره) پیشرو در پرداخت در تسهیلات
مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهم این ستاد از تسهیلات تبصره ۱۶ امسال حدود ۴۰۰ میلیارد تومان است که در ۲ ماه اخیر به یک هزار و ۷۷ نفر پرداخت شده است.
شایان نادری افزود: به این تعداد تاکنون ۸۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات داده شده و پرونده ۵۰۰ متقاضی دیگر در دست اقدام است که به زودی نیز به این پرونده ها تسهیلات پرداخت خواهد شد.
وی تاکید کرد: ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان اولین دستگاه اجرایی، پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ را آغاز کرده و کار به قوت ادامه دارد.
فعالیت های گسترده ستاد اجرایی امام (ره) در ساخت مدارس
نادری ابراز کرد: ستاد اجرایی امام (ره) در حوزه ساخت مدارس دو طرح مشارکتی با اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اجرا کرده است.
مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امسال ۳۶ مدرسه با مشارکت سازمان نوسازی توسعه وتجهیز مدارس استان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در راستای برچیده شدن مدارس کانکسی احداث شد.
وی همچنین از ساخت ۸۶ آموزشگاه با ۲۷۷ کلاس درس با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام و اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد و افزود: این پروژه ها برخی از آنها تحویل شده و برخی دیگر بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخشی از این مدارس تحویل داده شده اند و تعدادی هم در دست اجرا هستند.
نادری تصریح کرد: اخیرا نیز طرح شهید پناهی در دستور کار است که طبق آن مدارس کانکسی یک کلاسه برچیده شوند و اقدامات لازم در ساخت مدارس در این طرح نیز انجام می شود.
اجرای ۲ ابرپروژه در یاسوج و گچساران
وی ادامه داد: مجموعه ستاد فرمان امام ره در استان ۲ ابرپروژه در دست داشت که یکی شرکت فرآورده های غذایی و قند یاسوج و دیگری شرکت هربی فارمد سربیشه گچساران است.
کارخانه قند یاسوج نیز یکی از واحدهای صنعتی مهم استان و یا به تعبیری نماد صنعت استان است که پس از هفت سال تعطیلی احیای آن در دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفته است.
نادری بیان کرد: هزینه مصوب برای راه اندازی کارخانه قند ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده و تاکنون بیش از ۵۰ درصد این اعتبار برای راه اندازی کارخانه قند یاسوج هزینه شده است.
وی بیان کرد: چنانچه پرداخت مابقی تسهیلات سریع تر در اختیار ستاد امام قرار گیرد تا پایان سال بحث تصفیه شکر افتتاح خواهد شد.
مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سپس فاز چغندری کارخانه قند یاسوج تا پایان ۱۴۰۲ تکمیل می شود.
نادری تصریح کرد: شرکت دارویی هربی فارمد نیز با تغییراتی که در خط تولید رخ داده است تا پایان بهار ۱۴۰۲ تکمیل می شود.
مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان از سوی ستاد امام ره در این کارخانه سرمایه گذاری شده است.
سایر خدمات ستاد فرمانی امام (ره)
وی ادامه داد: ساخت ۵۴ مدرسه، خانه عالم و گلزار شهدا نیز اجرایی شده که تعداد زیادی تحویل و مابقی بیشتر از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تنش آبی در ۱۷۲ روستای استان با مشارکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد نیز رفع شود.
نادری تاکید کرد: از سال ۱۳۹۷ تا سال ۱۴۰۰ حدود پنج هزار و ۲۷۰ نفر تسهیلات اشتغالزایی به میزان ۲۵۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی ابراز کرد: این ها تنها بخشی از خدمات گسترده ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد است که تاکنون در عرصه محرومیت زدایی و گره گشایی از مشکلات مردم فعالیتهای خوبی در سطح استان داشته است.
نظر شما