انشعابات،وام و اشتغال سه درخواست مهم در ملاقات مردمی مسوولان استانی در نوشهر بود

نوشهر - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت : موضوع بیشتر درخواست های اهالی غرب مازندران دریافت انشعابات چهارگانه ساختمانی، وام و اشتغال بود که باید در مسیر قانونی رسیدگی و برای حل آن ها اقدام شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران امروز سه شنبه به همراه شماری از مدیران و روسای شعب بانکی استان براساس برنامه ریزی های تعریف شده روزهای سه شنبه هر هفته در دفتر نمایندگی استانداری مازندران حوالی ساعت هشت صبح مستقر در نوشهر حضور یافتند و پس از ۹ ساعت استقرار در این دفتر به ۲۰۰ مورد درخواست های مردم این خطه غربی مازندران در بخش های مختلف که عمده آن دریافت انشعابات آب ،برق ، گاز و تلفن بود پاسخ دادند.

حسن خیریانپور عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سایر در خواست ها در باره دریافت وام های بانکی ، معیشتی و اشتغال بود که دستورات لازم برای روند آسان سازی به درخواست ها و گره گشایی از مشکلات مراجعه کنندگان در این دفتر داده شد.

وی تاکید کرد : برابر قانون هرگون ساخت و ساز در حریم شهرها برعهده شهرها و خارج از بافت های روستایی هم بخشداری ها و دهیاری ها است و پرونده این دسته از متقاضیان باید در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداریها و کمیسیون بررسی و پس از اعمال جریمه و صدور رای برای آن ها نسبت به خدمات چهارگانه آب ، برق ، گاز و تلفن اقدام شود درحالی که اغلب درخواست ها بدون طی این مراحل برای مساعدت به این دفتر مراجعه داشنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت : امروز یکی از دغدغه ها و چالش های اساسی مسوولان در ارایه خدمات در حوزه ساخت وسازهای غیرمجازی است که به شکل فزاینده در ادوار گذشته صورت گرفته است و باید برای این بناهای مسکونی غیر مجاز تعیین تکلیف شود و غیر از هر هفته روز سه شنبه در این دفتر شاهد افزایش درخواست ها در این زمینه خواهیم بود.

برابر آمار شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران ، حدود ۳۰ هزار مشترک در این خطه گردشگرپذیر مازندران به شکل غیر مجاز برق دریافت می کنند و سالانه هزینه هنگفتی تحمیل دولت می کنند.

خیریانپور تاکید کرد : برابر قانون شهرداری ها ، فرمانداری ها ، بخشداران و دهیاران ادوار گذشته باید پاسخگوی این چالش در این استان باشند که امروز دردسرهای فراوانی برای مسوولان دولت سیزدهم در ارایه خدمات ایجاد کرده اند چرا که زمان زیادی از این دیدارهای مردمی صرف پاسخگویی به این درخواست می شود .

وی یکی از دستاوردهای ماندگار دولت سیزدهم در خطه غربی مازندران راه اندازی این دفتر استانداری ذکر کرد و یاد آور شد : با پیگیری شبانه روزی استاندار پرتلاش این استان برای تحقق این مهم به آرزوهای دیرینه مردم این منطقه پاسخ داده شد و امروز مشاهده می شود که دیگر کمتر کسی است که برای کارهای اداری به استانداری یا دیگر ادارات کل استانی مسیر بیش از ۲۰۰ کیلومتری رامسر تا ساری مرکز مازندران را طی کند و متحمل زحمت زیادی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دفتر نمایندگی استانداری مازندران در اول دی ماه سال جاری با پیگیری استاندار مازندران با هدف دسترسی آسان مردم غرب استان به مدیران ارشد مرکز مازندران در شهرستان گردشگرپذیر نوشهر راه اندازی شد.

خطرات جاده ای، طولانی شدن رسیدگی به در خواست های اداری و عدم دسترسی آسان به مدیران استانی از دغدغه ها و رویاهای دست نیافتنی غرب مازندران بود که با شکل گیری دولت جهادی سیزدهم و استقرار این دفتر گامی موثر برای جلوگیری از تمرکز زدایی و توزیع عادلانه خدمات در این خطه غربی مازندران برداشته شد.

از زمان راه اندازی این دفتر تاکنون هفت دوره مسوولان استانی ، مدیران و معاونان ستادی استانداری در روزهای سه شنبه با مردم این خطه غربی مازندران دیدار داشتند و از نزدیک پس از شنیدن خواسته های آنان و آشنایی با مشکلاتشان نسبت به رفع مشکلاتشان گره گشایی کردند.

شهرستان های نور ، نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد، تنکابن ، رامسر با برخورداری از ۲۱ شهر ، هزار و ۱۵۰ روستا و جمعیتی دست کم یک میلیون نفر در غرب مازندران قرار دارد

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha