به گزارش پنجشنبه روابط عمومی این شورا، "محمدمهدی نیکونژاد" در نشستی با مدیران شهرداری یزد افزود: ساخت و سازهایی در شهر وجود دارد که متاسفانه به دلیل منفعتهای سوداگرانه برای برخی از افراد و استفاده از وسایل ساختمانی نامرغوب و همچنین عدم رعایت استانداردهای فنی و عمرانی با وقایعی همچون زلزله میتواند خسارتهای بسیار سنگینی را به شهر تحمیل کند.
وی اظهار داشت: زلزله خوی و سوریه و ترکیه زنگ خطری برای ایران از جمله شهر یزد است و ضرورت دارد سازههای شهری مقاوم سازی شوند.
رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد بیان کرد: در این خصوص نقش مهندسان و طراحان همچنین دستگاههای نظارتی بر طرحها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: همچنین بافت تاریخی ارزشمند شهر یزد باید مرمت شود چرا که این بناهای ارزشمند یادگاران گذشتگان است و باید در برابر وقایع طبیعی مانند سیل و زلزله حفظ شود.
نیکونژاد اظهار داشت: مهندسان ناظر برای بررسی و تأیید کلیه آزمایشها و تستهای مورد نیاز برای احداث یک ساختمان از قبیل آزمایش و مکانیک خاک، آزمایش بتن آزمایش میلگرد و ... که مجوزی برای ادامه ساخت و ساز یک ملک هستند با دقت و سرعت حضور داشته باشند و کلیه موارد مربوط به ایمنی سلامت و پایداری یک ساختمان را مورد توجه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: همچین مقاوم سازی و رعایت استانداردها نباید دلیلی بر کاهش روند کار باشد و ضرورت دارد در ساخت و ساز یک ساختمان علاوه بر رعایت کامل استانداردها، روند کار با دقت و سرعت به پیش برود.
استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی دارد.
نظر شما