داوری: کسب مدال دوچرخه‌سواری در المپیک شدنی است

تهران- ایرنا- کاندیدای فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: زمانی که به دوومیدانی رفتم از کسب مدال در المپیک گفتم اما خیلی ها من را به توهم و آرزوهای دست نیافتی متهم کردند. در نهایت هم به مدال رسیدیم و حالا هم می‌گویم کسب مدال المپیک در دوچرخ‌سواری دور از دسترس نیست.

افشین داوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا و در واکنش به این سئوال که چه برنامه‌هایی برای حضور در انتخابات دارد، تاکید کرد: فدراسیون مدت‌هاست با سرپرست اداره می‌شود که بدون شک این مساله طبعاتی به همراه دارد. شرایط را هم می‌دانم و به بدهی‌هایی که در مجموعه دوچرخه‌سواری به وجود آمد، واقف هستم اما برای همه آنها برنامه داریم و این مساله را مدیریت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: بحث برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور خیلی مهم است و این مساله در تفاهم‌نامه وزارت ورزش با فدراسیون‌های ورزشی هم قید شده است و اگر به درستی محقق نشود بدون شک در بحث اعتبارات سال آینده مشکلاتی به وجود خواهد آمد و از سرجمع اعتبارات کاسته می‌شود.

این مدیر ورزشی خاطر نشان کرد: باید رویدادهایی را تعریف کنیم که قهرمانان کشورمان با توجه به افزایش هزینه‌های سفر و مشکلات در اعزام‌های برون مرزی، در ایران بتوانند امتیازهای لازم برای کسب سهمیه المپیک و ارتقای رنکینگ را به دست بیاورند تا بتوانند همپای سایر رکاب‌زنان جهان حرکت کنند.

داوری گفت: مساله دیگر این است که باید تقویم ورزشی فدراسیون را در زمانبدی مناسب آماده و تهیه کنیم که این مساله هنوز محقق نشده است. اختصاص منابع به هیات‌های استانی که ۱۰ درصد از اعتبارات فدراسیون است باید محقق شود که این مساله هم انجام نشده، در گذشته و در ۶ ماهی که سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری بودم ۲ مرتبه به هیات‌های استانی سفر کرده و آنها باید بدانند در این ورزش سهم داشته و موثرند.

او تصریح کرد: برپایی رویدادهای بزرگ و تورهای معتبر با جوایز ارزشمند را هم باید در نظر داشته باشیم تا هم قهرمانان و تیم‌های صاحب نام به ایران سفر کنند و هم رکاب‌زنان کشورمان این فرصت را داشته باشند تا با مدعیان این رشته رقابت کنند که در این بخش شاهد یک انحراف مدیریتی هستیم که باید اصلاح شود. ما باشگاه‌های بسیاری خوبی از جمله سپاهان، مس کرمان و پیشگامان یزد را داریم و باید در این بخش کارهای بزرگی انجام شود.

وی گفت: در همان زمان سرپرستی من در فدراسیون دوچرخه‌سواری یک تقویم اولیه را به رشته تحریر در آوردیم و بعد در اختیار هیات‌های استانی قرار دادیم، از آنها خواستیم نقطه نظرات خود را به صورت فنی ارائه کنند و سپس آن را دوباره به کارشناسی گذاشتیم و در نهایت با استقبال بسیار خوب روسای هیات‌های استانی مواجه شد.

او با اشاره به برنامه‌های دیگر خود ادامه داد: کسب مدال در بازی‌های آسیایی از جمله برنامه‌های کوتاه مدت من است، ما در دو بخش آقایان و بانوان افرادی داریم که می‌توانند برای دوچرخه‌سواری ایران کسب افتخار کنند، به عنوان مثال فرانک پرتوآذر یک استعداد در رشته کوهستان است و نفرات بسیاری مانند او را در سایر رشته‌ها داریم که در صورت حمایت ما و تلاش خودشان می‌توانند پرچم ایران را در میادین مهم به اهتزار درآورند.

کاندیدای فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: در مورد ساختمان نیمه‌کاره و اداری فدراسیون حکم صادر شده، در همان ایام کوتاه سرپرستی‌ام در فدراسیون دوچرخه‌سواری ۲/۵ میلیارد تومان اعتبار گرفتم تا در اختیار پیمانکار قرار بگیرد اما این مبلغ جابجا و در فضایی دیگر هزینه شد.

او تاکید کرد: فردی که برای کسب کرسی ریاست وارد فدراسیون می‌شود باید بداند دوچرخه‌سواری ۱۲ میلیارد تومان بدهی دارد و این مساله کوچکی نیست.بحث پرداخت بدهی‌های فدراسیون، تعامل با شهرداری، همگانی کردن ورزش و توجه به تعمیم و توسعه این رشته، تاکید بر کسب درآمد پایدار، تشکیل آکادمی و مدارس دوچرخه‌سواری، تعمیر و تجهیز پیست‌های دوچرخه‌سواری، بازسازی خوابگاه‌های قهرمانان که در شرایط کنونی به هیچ عنوان در شان مقام یک ورزشکار نیست هم از دیگر برنامه‌های من برای حضور در فدراسیون دوچرخه‌سواری است.

واگذاری دوره‌های مربیگری به استان‌ها با هدف تخصیص منابع مالی به هیات‌ها، آموزش در سطح بین‌المللی، حضور مدرسین برجسته و مطرح جهانی با هدف ارتقای دانش جامعه دوچرخه‌سواری و فعالیت هدفمند کمیته‌های فدراسیون نیز از دیگر برنامه‌های من خواهد بود، البته وسایل نقلیه و پشتیبان دوچرخه‌سواری مستهلک شده و قابلیت استفاده ندارد که این خود نکته‌ای قابل توجه است.

داوری تاکید کرد: در بدو ورودم به فدراسیون دوچرخه‌سواری، رنکینگ ورزشکاران را مشخص خواهم کرد و برای آنها حق‌الزحمه‌ای تعیین می‌شود، اگر این جایگاه ارتقا یابد در بحث مالی نیز شاهد این افزایش مبالغ خواهیم بود تا برای ورزشکاران ایجاد انگیزه شود. سال ۹۱ و در دوران مسوولیتم در فدراسیون دوومیدانی کف پرداختی به قهرمانان ۸۰۰ و سقف پرداختی هم ۳میلیون ۷۰۰ هزار تومان بود که با قیمت دلار آن زمان مبلغ کمی نیست و در دوچرخه‌سواری هم این کار را انجام خواهیم داد تا ورزشکاران بدانند زحمات آنها دیده می‌شود، البته این توجه تنها معطوف به ورزشکار نیست و در مورد مربی ورزشکار هم صدق پیدا می‌کند. در نظر داریم مربیان شخصی هر قهرمان با او وارد اردو شود و برای آنها هم حقوقی را در نظر خواهیم گرفت.

او ادامه داد: در حال حاضر اعتبارات فدراسیون خیلی کم است اما با کسب مدال در بازی‌های آسیایی و المپیک باید اقتدار و جایگاه خودمان را در ورزش نشان بدهیم و در آن صورت بدون شک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و سایر بخش‌ها دوچرخه‌سواری را به چشم دیگری خواهند دید. در زمانی که به دوومیدانی رفتم از کسب مدال در المپیک گفتم اما خیلی ها من را به توهم و آرزوهای دست نیافتی متهم کردند آن هم در شرایطی که حدود ۱۴ ماه تا المپیک فاصله داشتیم اما دیدید که شد و ما یک مدال ارزشمند را به دست آوردیم. الان هم زمان زیادی تا آغاز المپیک نداریم اما امروز هم اعلام می‌کنم باید حداقل سه سهمیه المپیک را بگیریم و کسب مدال در پاریس هم دور از دسترس نیست.

دوچرخه سواری تجهیزات محور است، باید در بخش پیست اقدامات مناسبی صورت بگیرد، از سویی دیگر در رشته کوهستان کارهای بسیاری را می‌توان انجام داد و ترمیم پیست‌های موجود و به‌سازی آنها هم باید در دستور کار قرار بگیرد. در رشته زیبا و جذاب BMX خیلی کار می‌توان انجام داد و استعدادهای بسیاری داریم که می‌توانند در این رشته به موفقیت برسند و باید به آنها نیز توجه کرد. خوشبختانه دو پیست سرپوشیده در ایران داریم که در زنجان و مازندران در حال ساخت هستند و در برنامه‌های بلند مدت نیز تکمیل ساختمان اداری فدراسیون، ساخت پیست چوبی، درآمدزایی پایدار و بیمه ورزشکاران هم باید مد نظر باشد.

کاندیدای فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: نکته مهم و قابل توجهی که باید به آن خیلی دقت کنیم به موضوع دوپینگ در رشته دوچرخه‌سورای باز می‌گردد، طبق اساسنامه اتحادیه جهانی اگر دوپینگی در کار باشد نمی‌توان انتظار کسب کرسی داشت و باید در این بخش با جدیت عمل کرده و شرایط را به گونه‌ای رقم بزنیم که مانعی برای کارمان به وجود نیاید. در دوچرخه‌سواری باید با ارتباطات سازنده به دنبال کرسی‌های مختلف در مجامع بین‌المللی باشیم و اگر به بحث دوپینگ توجه نکنیم بدون شک در مسیری که انتخاب کرده‌ایم به مشکل بر خواهیم خورد. اتحادیه جهانی با این مقوله شوخی ندارد و با توجه به مسایلی که در گذشته بوده باید در این خصوص با دقت و هوشیاری عمل کنیم تا منافع دوچرخه‌سواری تامین شود.

گفتنی است مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون دوچرخه سواری روز یکشنبه ۳۰ بهمن ماه برگزار می‌شود.محمد بابایی، حمیدرضا پارسی‌منش، محمود ترابی گودرزی، محمد میرابوطالبی، افشین داوری لطف‌آبادی، محمد صانعی و رسول اسدی شش نامزد حضور در انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha