عوامل ساخت سریال "بچه زرنگ" با حضور معاون رییس‌جمهور در مشهد تجلیل شدند

مشهد- ایرنا- عوامل ساخت سریال "بچه زرنگ" با محوریت شهدای مدافع حرم طی مراسمی پنجشنبه شب با حضور معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجموعه مستند داستانی «بچه زرنگ» با محوریت شهدای مدافع حرم مشهد به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در شبکه دو سیما تولید شده است. این سریال درباره هشت نفر از مدافعان حرم شهر مشهد است که با روشی متفاوت به مناطق عملیاتی سوریه و عراق اعزام و در نهایت به شهادت رسیدند.

معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تقدیر از عوامل ساخت سریال بچه زرنگ گفت: جریان بازتعریف اجتماعی چهره قهرمانان واقعی کشور با ساخت مجموعه های تلویزیونی درباره شهدا باید شکل بگیرد.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی افزود: کار ما در مقابل عظمت کاری که شهدا انجام دادند، دچار نقصان است زیرا کار شهدا تکرار شدنی و دست یافتنی نیست.

وی با اشاره به ساخت مجموعه‌ای درباره شهید مرحمت بابازاده که در زمان دفاع مقدس با سن کم، خود را به رییس جمهور وقت رساند تا مجوز حضور در جبهه دفاع مقدس را بگیرد ادامه داد: در زمان دفاع مقدس هم، افرادی همچون این شهید کم نبودند که با هزار مشکل خود را به جبهه می‌رساندند، زیرا آنها درک کردند که نیاز مکتب و اسلام چیست و دربرابر آن احساس مسئولیت کردند.

معاون رییس جمهور ادامه داد: در زمان دفاع مقدس چنین افرادی بودند که پای امام شان ایستادند و برای یاری او اقدام کردند، آنها فرمان ولی خدا مبنی بر حضور در جبهه جنگ را پذیرفتند و به عبارتی زرنگ های واقعی بودند.

وی اظهار کرد: حمایت مسوولان، خانواده شهدا و هنرمندان رسانه های تصویری در این است که این مکتب را بازنمایی کنند و مشارکت خانواده و وابستگان شهدا، همچون حرکت حضرت زینب(س) در تبیین واقعه عاشورا است.

قاضی زاده هاشمی گفت: در آرشیو بنیاد شهید کارهای سینمایی و مستند بسیاری وجود دارد که به نمایش در نیامده اند، به همین دلیل و در زمان ساخت سریال بچه زرنگ که قرار بود خانواده شهدا بدون داشتن تجربه بازیگری در آن نقش آفرینی کنند، دچار نگرانی بودیم ولی به واسطه اخلاص آنها و نگاه معنوی شهدا، ساخت مجموعه سریال بچه زرنگ، کار متفاوت شد و مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.

او افزود: سیاست اصلی بنیاد شهید در استانها این است که بتوانند هر سال یک سریال یا فیلم بر اساس شخصیت شهدای همان استان ساخته شود تا مردم ضمن شناخت بیشتر قهرمانان جامعه پیرامونی خود، ساخت مجموعه ها با مشارکت عمومی مردم همان منطقه رخ دهد.

معاون رییس جمهور با اشاره به مشارکت در ساخت مجموعه ها و فیلم های سینمایی درباره شهدا ادامه داد: می‌خواهیم، سبک زندگی شهدا و جهان بینی آنها به جامعه منتقل شود و مردم با نظام فکری آنها بیشتر آشنا شوند.

تحول حوزه فیلم‌سازی با محور شهدا

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز با بیان اینکه شاهد تحول حضور بنیاد شهید در مقوله فیلم سازی هستیم، گفت: این استان نزدیک به ۱۸ هزار شهید، ۵۱هزارو ۴۰۰ جانباز، سه هزار و ۴۰۰ آزاده و ۳۸۰ هزار خانواده شاهد و ایثارگر دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی حسن‌زاده تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب بارها بر موضوع هنر، سینما، تلویزیون و رسانه تاکید کرده اند و در این دوره از مدیریت بنیاد شهید توجه ویژه‌ای به مقوله فیلم، سینما و سریال شده که نمونه ای از آن را در جشنواره فیلم فجر، شاهد بودیم.

وی ادامه داد: چند سیمرغ بلورین به فیلمی که تولید بنیاد شهید و معاونت فرهنگی بود تعلق گرفت؛ با این وجود راه نرفته بسیار است و امیدواریم حمایت ها باعث شود تا ما بتوانیم از ظرفیت های فراوانی که در مشهد وجود دارد، استفاده کنیم و زندگی سرداران عزیزی که هر کدام شان می توانند بهترین الگو برای جوانان و نوجوانان باشند را به فیلم تبدیل کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha