نعمتالله حاجیزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این رویداد ملی از سوی سازمان مدیریت بحران کشور با مشارکت همه استانها و وزارتخانههای مربوطه در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد هشت زیربخش شامل نمایشگاهی، مانور، حضور شرکتهای دانشبنیان و فناور، جشنواره فرهنگی - هنری، آموزش و توانمندسازی نیروهای ستادی، کنفرانس علمی - تخصصی، مستندسازی و تعالی مدیریت بحران داشت، که گلستان در همه بخشها توانست بهترین درخشش را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تلاش کردیم با مشارکت همه دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران استان حرفی برای گفتن در این رویداد ملی داشته باشیم، بیان کرد: در بخش نمایشگاهی ۹۰ مترمربع فضا در اختیار استان قرار داده شد که هفت اداره کل از استان در این نمایشگاه حضور داشتند.
وی یادآور شد: البته دستگاههای بیشتری نیز برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی کرده بودند که به علت محدودیت جا امکان حضور آنها فراهم نشد.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان گفت: در بخش مانور، سناریو مانور دورمیزی توسط هلالاحمر استان تدوین شده بود که آن را به دبیرخانه رویداد ارائه کردیم و در آنجا نیز به اجرا گذاشته شد.
حاجیزاده ادامه داد: در بخش حضور شرکتهای دانشبنیان و فناور هشت شرکت اعلام آمادگی کرده بودند که پنج شرکت شرکت پس از ارزیابی در این رویداد حضور داشتند.
وی افزود: محصولات و دستاوردهای این شرکتها مورد استقبال مسوولین و مدیران مربوطه قرار گرفت و آنان توانستند حامیان مالی و پل ارتباطی خوبی برقرار کنند.
وی خاطرنشان کرد: در بخش جشنواره فرهنگی - هنری گلستان اقدام به فراخوان نقاشی برای مقاطع تحصیلی ابتدایی و متوسطه اول کرد که ۳۱۳ اثر تاثیرگذار به دبیرخانه استانی ارائه شد که برای حضور در رویداد ملی ۴۰ اثر انتخاب و در آنجا به نمایش گذاشته شد.
حاجیزاده با بیان اینکه به منظور ایجاد انگیزه برای سایر دانشآموزان و شرکتکنندگان از همه ارائه کنندگان نقاشیها، در مدارس در ایام دههفجر با هدایای تجلیل شد، اضافه کرد: در بخش جشنواره رویداد، همکاران ما ۹۸۰ عکس از بخشهای مختلف در زمینه مخاطرات طبیعی و مراحل مدیریت بحرانهای انجام شده جمعآوری کردند که ۸۰ عکس به نمایش درآمد.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان با بیان اینکه در چرخه مدیریت بحران چهار مرحله پیشگیری، آمادگی، پاسخ و بازسازی - بازتوانی وجود دارد، گفت: همچنین با نگاه بازتوانی روانی در این رویداد ملی به اجرای موسیقی زنده گلستان پرداختیم که این بخش نیز مورد استقبال دبیرخانه رویداد ملی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: در بخش آموزش و توانمندسازی نیروهای ستادی نیز ۲۳ فیلم، کلیپ و انیمیشن تهیه و ۸۵ نفر از استان در دورههای آموزشی در مدت زمان برگزاری رویداد شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در بخش کنفرانس علمی - تخصصی هم ۲۱ مقاله علمی از استان به دبیرخانه ارسال که همه آنها مورد تایید قرار گرفت و یک مقاله علمی از گلستان در مدت زمان برگزاری رویداد ارائه شد.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان گفت: در بخش مستندسازی نیز روابط عمومی دستگاههای عضو ستاد به خصوص روابط عمومی استانداری و هلالاحمر تمام لحظات جلسات و اقدامات پیش شرکت در رویداد را در راستای بهتر دیده شدن اقدامات، مستندسازی کردند که این خود نیز مورد توجه مسوولین برگزاری رویداد قرار گرفت و در بخش تعالی مدیریت هم اقدامات خوبی انجام دادیم.
حاجیزاده با اشاره به اینکه وفاق، همدلی و همراهی همگان در کسب رتبه برتر گلستان در رویداد ملی مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱ نقش داشت، تاکید کرد: این سه شاخصه فلسفه مدیریت و انجام کارهای تیمی در بحران، حوادث و مخاطرات طبیعی است.
وی افزود: بنا به اظهارات دبیرخانه این رویداد، گلستان ثابت کرد که کار تیمی نتایج خوبی به همراه دارد.
وی در خصوص برنامههای آتی ستاد مدیریت بحران گلستان گفت: برآیند این رویداد ملی نتیجه کار تیمی را تمرین کردن بود که نتایج پرباری به همراه داشت.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان گفت: از آنجایی که براساس بند سه ماده ۱۳ قانون جدید مدیریت بحران همه دستگاهها باید تیم و ساختار پاسخ به بحران در دستگاههای خود داشته باشند، نیز مساله تمرین و ممارست در کار تیمی را در سطوح کوچک در دستور کار قرار دادیم و به مراتب آن را در سطوح بالاتر همچون فرمانداریها در قالب کار تیمی شهرستانی و سپس کار تیمی استانی انجام خواهیم داد.
حاجی زاده تاکید کرد: تمرینها منجر میشود تا همافزایی و هماهنگی لازم و انسجام در هنگام وجود بحرانها و حوادث داشته باشیم.
براساس این گزارش استان گلستان در ارزیابی سازمان مدیریت بحران کشور، به عنوان استان برتر انتخاب و در مراسمی با حضور امیر نامی ریس سازمان مدیریت بحران، سردار نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران، معاونان وزرا و مقامات و شرکتکنندگان این رویداد مای از نعمتالله حاجیزاده مدیرکل بحران گلستان تقدیر شد.
در مراسم اختتامیه اولین رویداد ملی مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱، ۳۱ استان کشور براساس شاخصهای اعلامی تخصصی چرخه چهارگانه مدیریت بحران، حضور در بخشهای مختلف رویداد اعم از نمایشگاه، کنفرانس علمی، مقالات علمی، کارگاه های آموزشی، جشنواره فرهنگی - هنری، مانور، شرکتهای دانشبنیان و فناور و استارتآپ، درس آموختهها، تعالی مدیریت بحران و بخشهای دیگر ارزیابی و در نهایت استان گلستان به عنوان استان برتر شناخته شد و با اهدای یادمان، لوح تقدیر، از حاجی زاده مدیرکل بحران گلستان به همراه سه وزارتخانه تقدیر شد.
حاجیزاده مدیرکل بحران استان گلستان بعد از اعلام نتایج ارزیابی، از حمایتهای استاندار گلستان، رییس سازمان مدیریت بحران و همکاران آن مجموعه، معاونین استاندار، دستگاههای اجرایی عضو ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و نیز تلاش شبانهروزی همکاران اداره کل مدیریت بحران و فرمانداریها تشکر کرد و این انتخاب را حاصل یک تلاش جمعی دانست.
لازم به ذکر است مجموعه نمایشگاهی استان گلستان در رویداد، با حضور دستگاههای اجرایی، شرکتهای دانش بنیان و غیره مورد استقبال مناسبی قرار گرفته و علاوه بر مدیران و کارشناسان دستگاهها، از سوی وزیر کشور، فرمانده نیروی زمینی ارتش، رییس سازمان مدیریت بحران کشور و سایر مسوولین بازدید شد.
اولین رویداد ملی مدیریت بحران ایران قوی از ۲۵ تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ در موزه دفاع مقدس تهران با حضور وزارتخانهها، نیروهای نظامی، استانداریها، شرکتهای دانشبنیان، صنایع و سایر بخشها برگزار شد.
نظر شما