«سلمان محمدی» روز دوشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: در این مدارس سعی شده تمام اصول و استانداردهای محیط زیستی مانند تفکیک زباله خشک و تر و استفاده بهینه از انرژی مانند استفاده از لامپ کم مصرف، سیستم گرمایشی هوشمند که پس از پایان کار مدرسه خود به خود خاموش شود رعایت شود.
وی با بیان اینکه این مدارس با عنوان دوست دار طبیعت طراحی شده اند؛ گفت: داشتن فضای سبز مناسب و کلاس ویژه آموزشی - توجیهی مراقبت و نگهداری محیط زیست با حضور کارشناسان اداره کل محیط زیست استان از دیگر مزیت های مدرسه های محیط زیستی است.
محمدی همچنین با اشاره به اینکه در تمام ۲۴ نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان کرمانشاه یک مدرسه محیط زیستی افتتاح شده است، اظهار داشت: این طرح با همکاری اداره کل محیط زیست استان با هدف آموزش اهمیت فراوان مسائل محیط زیست برای زندگی امروز ما به دانش آموزان در دستور کار قرار گرفته است.
وی همچنین بیان داشت: دانش آموزان این مدارس، به عنوان همیاران طبیعت در سامانه محیط زیست ثبت نام خواهند شد و امیدواریم به توسعه فرهنگ توجه به مسائل زیست محیطی در جامعه و خانواده کمک کنند.
۱۳۰ هزار نهال به کمک دانش آموزان کاشت می شود
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود، از اجرای طرح پرورش ۱۳۰ هزار نهال توسط دانش آموزان مقطع ابتدایی استان کرمانشاه خبر داد و گفت: این طرح به کمک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اجرا می شود.
محمدی توضیح داد: در این طرح دانه های درختان بومی استان با کیسه و ظرف به دانش آموزان مقطع ابتدایی داده می شود که آن را در منزل کاشت و نگهداری کنند و در اردیبهشت ماه سال آینده پس از جوانه زدن دانه ها آن را تحویل می دهند تا در گلخانه به مدت یکسال نگهداری و پرورش داد شوند و سپس در نقاط و مکان هایی که اداره کل منابع طبیعی جانمایی کرده کاشت می شوند.
وی در پایان هدف اصلی از اجرای این طرح را فرهنگ سازی و آشنا کردن بچه با مسائل محیط زیستی و یادآوری اهمیت بالای محیط زیست برای افراد جامعه دانست.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ، نزدیک به ۳۷۰ هزار دانش آموز دارد.
نظر شما