به گزارش ایرنا، تارنمای روزنامه راستگرای واشنگتن تایمز نوشت که جامعه اطلاعاتی آمریکا برای مقابله با حمله سایبری احتمالی روسیه به اوکراین، به شرکت های فناوری آمریکایی اتکا کرد.
در ادامه گزارش اختصاصی این روزنامه آمده که شرکت های خصوصی از جمله مایکروسافت با آژانس امنیت ملی آمریکا علیه مهاجمان سایبری روس همکاری کرده اند. به گفته مقام های آمریکایی، هدف از همکاری این سازمان با مایکروسافت و دیگران، بازداشتن روسیه از حمله مخرب به شبکههای ارتباطی اوکراین و متعاقباً حمله به آمریکا بوده است.
دولت و شرکت های فناوری اطلاعات رویداد خاصی را به عنوان مصداق نتایج این همکاری فاش نکرده اند، با این وجود آسیبپذیری زیرساختهای غیرنظامی یکی از دغدغه های اصلی بوده است.
دولت و شرکت های حوزه آی تی پس از حمله سایبری سال ۲۰۲۱ روسیه به شبکههای آمریکا و پیش بینی یک حمله وسیعتر، همکاری خود را آغاز کردند.
پیش از حمله سال گذشته روسیه به اوکراین، هکرهای دولتی این کشور شبکه های دولت آمریکا را هک کرده و به یک خط لوله گاز طبیعی و دیگر بخش های زیرساخت حیاتی این کشور حمله کردند.
غول های فناوری از علنی ساختن کمک های خود به اوکراین ابایی نداشته و پیش بینی می شود که در روزهای آینده و با نزدیک شدن به سالگرد تهاجم روسیه به این کشور، اطلاعات بیشتری را فاش کنند.
گوگل به تازگی میزبان میخایلو فدوروف (Mykhailo Fedorov)، وزیر تحول دیجیتال اوکراین، در واشنگتن بود و یکی از زیر مجموعه های آن در حال ارائه کمک مستقیم به کی یف برای دفاع در برابر حملات سایبری و کاهش آنها است.
مایکروسافت نیز پائیز امسال اعلام کرد که مجموع کمک هایش به اوکراین از زمان آغاز جنگ تاکنون بیش از ۴۰۰ میلیون دلار بوده است.
به گفته وزارت امور خارجه آمریکا، واشنگتن از سال ۲۰۱۷ تا فوریه ۲۰۲۲ بیش از ۴۰ میلیون دلار کمک برای "توسعه ظرفیت سایبری" اوکراین پرداخت کرده است.
به نوشته این روزنامه، به نظر نمی رسد که همکاری های سایبری آمریکا و اوکراین به این زودی ها خاتمه یابد.
نظر شما