۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 85036500
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار کردستان: تثبیت سوادآموزی نیازمند تدوین برنامه است

سنندج- ایرنا- استاندار کردستان با تاکید بر مشارکت و همراهی دستگاه های مختلف استان در زمینه ریشه‌کنی بی سوادی گفت: باید برای تثبیت سوادآموزی و جلوگیری از خروج افراد از چرخه سواد، برنامه‌ای جامع داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز سه‌شنبه در جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی استان در سنندج، اظهار کرد: مساله سواد جزو اهداف جدی انقلاب اسلامی بوده و یکی از توفیقات ما در دوران ۴۰ ساله انقلاب همین مساله پوشش سواد در جامعه است.

وی افزود: در زمینه سوادآموزی باید بین کسانی که در سنین فراگیری بوده و نیاز به سواد دارند و کسانی که از سنین یادگیری گذشته اند تفکیک قائل شویم و به گونه ای سرچشمه سواد آموزی را نظارت کنیم که افرادی که به سن سواد می رسند محروم نمانند.

استاندار کردستان با تاکید بر اینکه باید برای تثبیت سواد برنامه ای مدون و کامل داشته باشیم که افراد سوادآموز بعد از مدتی از این چرخه دور نمانند، گفت: در این زمینه باید همه دستگاه های متولی همراه و همگام با آموزش و پرورش بوده و برای ریشه کنی بی سوادی تلاش کنند.

وی با تاکید بر تعریف تشویقاتی برای سوق دادن افراد به سمت سواد آموزی گفت: مساله جمعیت بی‌سواد ندامتگاه ها و دایر بودن کلاس‌های سوادآموزی برای این افراد موضوع مهمی است و زندانیان می توانند در کنار آموزش مهارت، سواد را نیز فرا بگیرند.

سهمیه کردستان در پوشش سوآد موزی ۱۲ هزار نفر است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این نشست گفت: در سال جاری ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر برای پوشش به استان ابلاغ شده است، از این مقدار حجم ابلاغی، پنج هزار نفر در دوره سواد آموزی، چهار هزار نفر در دوره انتقال و سه هزار و ۸۰۰ نفر مربوط به دوره تحکیم است.

هاشم ناظمی جلال با بیان اینکه دوره سواد آموزی مختص افراد ۱۰ تا ۴۰ ساله و بی‌سواد مطلق است گفت: دوره انتقال با پایان دوره ابتدایی و دوره تحکیم به دوره تثبیت سواد و عدم رجعت به بی‌سوادی اطلاق می‌شود.

وی فرصت نهایی کلاس‌گذاری در سال جاری را ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ اعلام کرد و گفت: از طریق استان و شهرستان فعالیت‌های سوادآموزی رصد، کنترل و مورد ارزیابی قرار می گیرد، لذا آموزش دهندگان، ناظران آموزشی و روسای سواد آموزی شهرستان ها و مناطق در راستای پیگیری برنامه های ابلاغی اهتمام لازم را داشته باشند.

سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان نیز گفت: سال گذشته از مجموع ۱۰ هزار و ۷۱۸ نفری که برای دوره‌های سه‌گانه آموزش، انتقال و تحکیم استان پیش‌بینی شده بود ۸۹.۳۱ درصد پوشش در استان تحقق یافت.

گلبهار خسروری افزود: ارگان‌هایی مانند کمیته امداد، علوم پزشکی، بهزیستی، جهاد کشاورزی و غیره می‌توانند با شناسایی افراد بی‌سواد در مناطق مختلف استان و معرفی آنها به اداره سوادآموزی به امر کاهش بی‌سوادی در کردستان کمک کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha