به گزارش خبرنگار ایرنا، فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در این آیین گفت: در طول دفاع مقدس بسیاری از شهدا و رزمندگان به دست این شهید آموزش دیدند و در جنگ تحمیلی شرکت کردند و این راه بعد از این شهید نیز ادامه دارد.
سردار مظاهر مجیدی افزود: این قبیل مربیان در همه ماموریت های مورد نیاز حضور یافته حتی در منطقه مقاومت، مربی شهید بشیری را تقدیم کردند.
وی اظهار داشت: مقدمه مهاجرت، هجرت است؛ در این راستا این شهید در ابتدای انقلاب هجرت را برگزید و تمام عمر پر برکت خود را در تشکل های سپاه در کرمانشاه، قرارگاه حمزه سید شهدا(ع) و در استان های مختلف کشور مسئولیت داشت.
فرمانده سپاه استان همدان گفت: شهید قهاری سعید توجه ویژه ای به نیروهای مجموعه تحت مدیریت و استان همدان داشت.
سردار مجیدی افزود: ایشان باور بالایی به توان نیروها داشت و نسبت به پرورش و تربیت نیرو به گونه ای که توان انجام ماموریت ها و کارهای سنگین را داشته باشند، همت زیادی کرد.
وی اضافه کرد: دومین کنگره هشت هزار شهید استان همدان سال آینده در این استان برگزار می شود که یکی از محورها پرداختن به معرفی و شخصیت شهید قهاری است چرا که ایشان حق بزرگی بر دوش مردم استان همدان دارد.
به گزارش ایرنا، شهید «سعید قهاری سعید» در سال ۱۳۳۱ در روستای چنار علیاء از توابع شهرستان اسدآباد دیده به جهان گشود، دوران ابتدایی را در روستا و بعد برای ادامه تحصیل مجبور به مهاجرت به استان همدان شد سپس در مدرسه عطار نیشابوری مشغول به تحصیل شد.
ایشان از محضر علمای آن زمان بویژه آیت الله ملاعلی همدانی کسب فیض کرد و در مسجد محل در زمینه های قرآنی فعال بود.
در سال ۱۳۵۱ به خدمت مقدس سربازی اعزام شد و در سال های ۵۳ و ۵۴ مبارزات انقلابی خود را شروع کرد که چندین بار توسط عوامل رژیم دستگیر و شکنجه روحی و جسمی شد.
در سال ۵۶ برای مبارزه با رژیم، خودروی وانت باری خود را که تنها منبع تأمین معاش خانواده اش بود را فروخت و اقدام به خرید یک قبضه اسلحه ژ سه می کند و تا سال ۷۴ این اسلحه را داشت و بعد از فرمان منوط بر تحویل سلاح، اسلحه خود را تحویل داد.
وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با تعدادی از پاسداران و شهید همدانی مقدمات تشکیل سپاه همدان را فراهم آورد و در سال ۵۸ در پاوه در کنار شهید چمران و مرحوم خانم دباغ و شهید زنده یاد متوسلیان تا آزاد سازی شهر پاوه حضور داشتند.
ایشان در سال ۵۸ پس از صدور فرمان مبنی بر تشکیل بسیج توانست در طول ۶ ماه ۱۵ هزار برادر و پنج هزار خواهر را جذب بسیج کند.
وی در طول زندگی خود ۱۶ بار اسباب کشی داشت و در سال ۵۹ به فرماندهی سپاه نهاوند که خودشان هم موسس سپاه این شهرستان بود برگریده شد و در طول خدمت خود ۱۵ مسئولیت در رده های مختلف داشت که آخرین پست شهید والا مقام فرماندهی لشگر ۳ نیرو مخصوص حمزه سید الشهدا ارومیه بود.
وی در چهارم اسفند ماه سال ۱۳۸۵ در ارتفاعات جهنم دره در درگیری با اشرار و گروهک پژاک به همراه ۱۴ تن از پاسداران و ارتشیان و سردار درستی فرمانده تیپ ۲ از لشکر مخصوص به درجه رفیع شهادت نایل شد.
نظر شما