۳۵ درصد بافت ناکارآمد شهری تبریز در منطقه چهار است

تبریز - ایرنا - شهردار منطقه چهار تبریز با اشاره به جمعیت ۲۱۵ هزار نفری ساکن در این منطقه، گفت: ۳۵ درصد از بافت ناکارآمد شهری تبریز در این منطقه است.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، هادی مقدم زاده روز یکشنبه در جلسه شورای اسلامی این شهر با موضوع بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تبریز، بیش از ۱۳۰ هزار واحد در تبریز جزو مناطق ناکارآمد شهری تبریز بوده که پنج درصد آن در بافت تاریخی شهر است.

وی همچنین با بیان اینکه بودجه این منطقه در سالجاری ۸۸ درصد محقق شده است، افزود: طبق پیش‌بینی ها، بودجه منطقه چهار برای سال آتی ۷۲۰ میلیارد تومانی برآورد شده است.

مقدم زاده اعلام کرد: ۳۲۹ میلیارد تومان از این بودجه، جاری و ۳۹۰ میلیارد تومان عمرانی است.

شهردار منطقه چهار تبریز به برنامه های عمرانی سال آتی این منطقه اشاره کرد و گفت: تکمیل نواقص میدان آذربایجان با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار از مهم ترین این طرح هاست.

وی افزود: تکمیل و مقاوم‌سازی پل‌های منجم و جهاد با اعتبار پنج میلیارد تومان، بازسازی زیرگذر ها، زه‌کشی پشت ستون‌ها، پیاده روسازی آذربایجان به بابایی، اجرای نرده ترافیکی، نرده‌های کناری زیرگذر و آب‌نما، مرمت و بازسازی مسیرها و ایستگاه‌های بی آر تی با یک میلیارد و پانصد میلیون تومان اعتبار، اجرای طرح و خدمات ترافیکی با اعتبار هفت میلیارد تومان شامل خط کشی، ایمن سازی، ایجاد زیرساخت‌های شهر هوشمند با یک میلیارد تومان اعتبار از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای سال ۱۴۰۲ است.

وی با اشاره به برنامه های تملک و اجرای مسیرگشایی ها طی سال آتی خاطرنشان کرد: در ۲۴ متری کوی فروردین به طول ۵۵۰ متر و عرض ۲۴ متر ۱۳ ملک در مسیر واقع شده است که ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۱۰۰ میلیارد اعتبار برای تکمیل نیاز است.

مقدم زاده افزود: در ۲۴ متری کوی فیروز حد فاصل بهار تا جای جی‌لار، ۵۹۰ متر طول و ۲۴ متر طول، هشت ملک ۵۰ درصد پیشرفت دارد و ۵۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه ۱۸ متری کوی شهید آدمیزاد در حکم آباد، ۳۶۰ متر طول و ۱۸ متر عرض ۹ باب املاک تجاری دارد که ۱۵ درصد پیشرفت دارد و نیازمند ۳۳ میلیارد اعتبار است، افزود: مسیر ۱۸ متری شهید باقر علویق اعتبار برآورد شده ۶۰ میلیارد و غیر نقدی ۳۵ میلیارد تومان است.

به گفته شهردار منطقه ۴ تبریز، زیرسازی و اجرای آسفالت اساسی با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان در لاله زار، قونقا به فجر و بالعکس، دامپزشکی تا اره‌گر، خیابان خادم گمرک، زیرگذر صلع شمالی میدان جهاد از دیگر اقدامات ین منطقه خواهد بود.

مقدم زاده همچنین با اشاره به آخرین وضعیت برخی پروژه های این منطقه گفت: کفسازی کوچه مستشار به طول ۲۳۰۰ مترمربع که ۴۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، پروژه پارک چشمعلی باغ با ۱۵ هزار مترمربع وسعت و ۲ هزار مترمربع جدول کشی با ۹۰ درصد پیشرفت و پروژه مسیرگشایی فلسطین جنوبی از جمله طرح های در دست اجرای این منطقه است.

وی افزود: همچنین در باغ موزه ستارخان هشت ملک در فاز اول داخل پروژه وجود دارد که هفت ملک آن تملک شده و تنها یک ملک باقی مانده و نیاز به ۱۲ میلیارد تومان برای تکمیل دارد و مسیر شهید بی مثل به طول ۴۳۵ متر و ۱۸ متر عرض که از ۵۰ واحد در مسیرف ۱۸ ملک تملک شده و ۳۰ میلیارد تومان برای اتمام تملک نیاز است.

شهردار منطقه ۴ تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده برای سال آینده، اعلام کرد: زیباسازی و فضاسازی بصری در منطقه با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار، احداث ۲ بازارچه‌ محلی مورد با اعتبار ۶ میلیارد تومان، ترمیم و بازسازی کانال‌ها و قنوات با ۶ میلیارد تومان اعتبار، احداث ایستگاه آتش‌نشانی در پارک امیرکبیر با اعتبار هفت میلیارد تومان از جمله این موارد است.

مقدم زاده در مورد برنامه های حوزه فضای سبز منطقه نیز خاطرنشان کرد: اجرای شهر بازی مسقف کودکان در پارک نباتی و پارک قره‌باغی در ۵۰۰ مترمربع با ۱۵ میلیارد تومان، طراحی و احداث و توسعه فضای سبز با ۱۰ میلیارد تومان، تعمیر و تجهیز و بهسازی و ایمن‌سازی پارک‌های موجود، پارک ساحلی، پامچال، صفا، تکمیل پارک چشمعلی باغ با کفسازی و احداث سرویس بهداشتی برنامه های پیش بینی برای سال ۱۴۰۲ است.

وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده در این منطقه برای سال آینده اظهار کرد: اجرای برنامه فرهنگی و اجتماعی با ۱۵ میلیارد تومان، اجرای برنامه‌های ورزشی با پنج میلیارد تومان، زیرساخت مساجد با پنج میلیارد، اجرای مجموعه فرهنگی ستارخان با پنج میلیارد، فرهنگسرای سرداران فاتح در چشمعلی باغ با پنج میلیارد تومان، تکمیل استخر جنب ستارخان با بیست میلیارد تومان و احداث مجموعه فرهنگی و ورزشی قانلی گؤل با اعتبار بیست میلیارد تومان از جمله این برنامه ها است.

به گفته وی، کفسازی معابر زیر ۱۶ متری، مسیر والمان به شریعتی تا برق لامع به طول ۵۰۰ متر و عرض ۱۲ نیز طی سال آینده انجام می شود.

کلان شهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز دارای ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده است و در حدود ۲۵ درصد جمعیت این شهر در سکونتگاه های غیر رسمی و حاشیه شهر زندگی می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha