عطا حسن پور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: گردشگری یکی از نقاط قوت لرستان است و توجه به این مهم میتواند در توسعه و رونق اقتصادی استان نقش بسزایی داشته باشد.
وی گفت: سفرهای نوروزی امسال با ماه مبارک رمضان تقارن دارد بنابراین پیشبینی میشود این سفرها از نیمه دوم اسفندماه سال جاری آغاز شود که در این راستا ۱۰ کمیته استانی فعالیت خود را براساس وظایف مشخص انجام خواهند داد.
وی با اشاره به اجرای برنامههای متنوع در سراسر استان برای استقبال مسافران بیان کرد: پیشنیاز سفرهای نوروزی، برگزاری جشنواره گردشگری و صنایع دستی در تهران بود که اخیرا برگزار و تمامی ظرفیت های مختلف لرستان به علاقه مندان معرفی شد.
حسن پور ادامه داد: همچنین نرم افزار تلفن همراه `لرستان سفر` برای تسهیل در گردش مسافران نوروزی طراحی شده و به صورت آسان قابل دسترسی است به نحوی که تنها برای نصب و راه اندازی آن به اینترنت نیاز است سپس بصورت آفلاین (بدون نیاز به اینترنت) مورد استفاده عموم قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: طی هماهنگی با شرکت مخابرات لرستان، مسافران پس از ورود به این استان پیامک خوش آمد گویی و لینک دریافت این نرم افزار را دریافت خواهند کرد که با نصب آن و انتخاب منطقه مورد نظر تمامی آثار تاریخی و گردشگری در قالب بیش از ۱۰۰ کلیپ تصویری و عکس معرفی خواهد شد.
حسنپور با اشاره به اینکه نرم افزار لرستان سفر برای نخستین بار طراحی شده و نیمه دوم اسفندماه سال جاری قابل دسترس است گفت: در سالهای گذشته معرفی آثار تاریخی و گردشگری لرستان در قالب بروشور های تبلیغاتی صورت میگرفت که با انجام و طراحی این نرم افزار سالانه بیش از یک میلیارد تومان صرفهجویی شده است.
وی ادامه داد: این نرم افزار یک برنامه جامع برای معرفی و هدایت مسافران نوروزی به مراکز و جاذبههای گردشگری استان است همچنین معرفی و آدرس تمامی مراکز تفریحی و گردشگری، مراکز اقامتی و سایر نقاط مهم استان در این برنامه قابل دسترسی است و امکان هدایت مسافران از طریق مکان یاب به طرف محل مورد نظر وجود دارد.
وی همچنین اضافه کرد: در دامنه قلعه فلکالافلاک نیز نمایشگاه دایمی صنایع دستی دایر است و تلاش می شود با حذف مشاغل مزاحم، تمام تمرکز مسافران بر صنایع دستی لرستان باشد تا از ازدحام جمعیت در مجموعه باغ گلستان برای معرفی ظرفیت های استان استفاده کنیم.
حسن پور همچنین بر لزوم ارائه خدمات مطلوب به گردشگران و مسافران نوروزی در این استان تاکید کرد و گفت: ۲ پایگاه فعال اسکان نیز در مرکز استان مستقر می شود و در مجموع ۵۰۰ نفر عوامل اجرایی در شهرستانهای بروجرد، الیگودرز، دورود، الشتر، نورآباد، ازنا، کوهدشت و پلدختر آماده خدمترسانی هستند.
وی اظهار داشت: به منظور اسکان مسافران نوروزی در سطح استان، ۱۰ پایگاه فعال اسکان، ۱۶۵ مدرسه با هزار و ۵۸۶ کلاس و ۶ خانه معلم با ۱۱۴ اتاق ویژه مهیا شده است و همه کلاسها مجهز به امکانات رفاهی مانند فرش، یخچال و تلویزیون هستند.
نظر شما