دولت برای بهسازی مناطق سیل‌زده مازندران بیش از هزار میلیارد ریال اختصاص داد

نوشهر- ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت : دولت برای بهسازی ، مرمت راه ها و همچنین جبران بخشی از خسارت های وارده به بناهای مسکونی مناطق سیل زده این استان هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سیلی که در مرداد ماه امسال در مازندران جاری شد متاسفانه حدود پنجاه هزار میلیارد ریال خسارت به شهرستان های رامسر، تنکابن، چالوس، سوادکوه، بلده نور، هزارجریب نکا و بهشهر و کیاسر ساری وارد کرد که برابر گزارش ها ، در بخش زیربنایی حدود چهارهزار میلیارد تومان ، مسکونی و معیشتی ۳۷ میلیارد تومان و کشاورزی ، منابع طبیعی ، دام و طیور هم ۹۷۵ میلیارد تومان بوده است.

بخش مرزن آباد چالوس با خسارت حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و دست کم ۱۳ جان باخته جزو مناطقی از مازندران بوده که در این حادثه بیشترین خسارت و کشته داشته است.

حسینعلی محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : از زمان وقوع این واقعه تلخ و خسارت زا این دومین مرحله پرداختی خسارت است که با پیگیری های پیوسته استاندار برای هشت شهرستان سیل زده استان که بیشترین آن مربوط به بخش مرزن اباد چالوس است محقق شده است .

در مهرماه امسال هم حدود ۶۸ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت مناطق سیل زده مازندران اختصاص داده شد.

این مسوول استانی خاطرنشان کرد : اختصاص این اعتبار هم اینک به سازمان برنامه و بودجه این استان ابلاغ شد و از این حیث در پرداخت برای بهسازی مناطق سیل زده استان مشکلی وجود ندارد.

محمدی در باره آخرین وضعیت مناطق سیل زده بخش مرزن آباد چالوس هم گفت : عملیات ساخت پل در مسیر روستاهای واسپول و پولاد کوه از مدت پیش آغاز شده منتهی به علت واقع شدن این ۲ روستا در حاشیه رودخانه تصمیم به جابه جایی این روستاها شد که برابر گزارش ها اختلافات اهالی برای نقل مکان تاحدودی رفع شده است و افزون بر اختصاص حدود ۵۰۰ میلیون ریال بلاعوض و ۲۰۰ میلیون ریال معیشتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم آمادگی دارد حدود ۲ میلیارد ریال به سیل زدگان وام با بهره کم و دراز مدت پرداخت کند.

علی قاسمی فرماندار چالوس هم پیش از این در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در شهریورماه امسال بیش از چهار هزار متر زمین متعلق به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تاسیس روستای جدید روستاییان واسپول در منطقه متکارودبار همجوار این روستای تخریب شده در نظر گرفته شد و بنا بود در قالب ۱۴ پلاک برای سیلزدگان این روستا و پنج خانوار روستای نوکرس در این مکان بنای مسکونی ساخته شود.

وی اظهار کرد : بیش از ۲ هکتار زمین هم برای ساخت بنای مسکونی متعلق به منابع طبیعی در منطقه چهار باغ برای سیل زدگان بی خانمان پولاد کو شناسایی و در نظر گرفته شد که به علت اختلاف نظر بر سر مکان جهت ساخت روستا ، مورد تایید روستاییان قرار نگرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha