۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴
کد خبرنگار: 985
کد خبر: 85050657
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زیست بوم فناوری استان اردبیل گسترش یافت

۱۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴
کد خبر: 85050657
زیست بوم فناوری استان اردبیل گسترش یافت

اردبیل - ایرنا - رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: در سایه برگزاری رویدادهای فناورانه زیست بوم فناوری این استان گسترش یافته است.

به گزارش ایرنا ، یوسف عباس‌پور روز سه‌شنبه در رویداد فناورانه "تا ثریا" در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: رویدادهای فناورانه که منجر به حمایت سرمایه‌گذاران از ایده‌های فناورانه و تبدیل محصولات دانش‌بنیان به ثروت می‌شود مورد استقبال پارک علم و فناوری است.

وی از رویدادهای فناورانه به عنوان بسترساز تجاری سازی محصولات دانش‌بنیان نام برد و گفت: با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد کاهش بیکاری جوانان در استان نیز خواهیم بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل فرصت گفت و گوی چهره به چهره سرمایه‌گذاران با فناوران را مهم‌ترین نتیجه رویدادهای فناورانه دانست و اظهار کرد: تعامل این ۲ قشر در راستای پیشبرد اهداف توسعه و ضروری است.

وی همچنین خواستار هماهنگی متولیان استارتاپ‌ها و رویدادهای فناورانه استان با پارک علم و فناوری شد و ادامه داد: در سفر اخیر گروه ارزیابی معاونت علمی ریاست جمهوری به این استان ۷۰ شرکت فناورانه مورد بررسی قرار گرفتند که با ارائه مستندات و مجوزهای لازم راه دانش‌بنیان شدن تعدادی از این شرکت‌ها هموارتر شد.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم با بیان اینکه رویدادهای فناورانه موجب نشاط علمی جوامع دانشگاهی می‌شود، اظهار کرد: ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از راهکارهای دولت برای رشد اقتصادی و کارآفرینی در جامعه است.

وی بر لزوم حمایت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها از ایده‌های فناورانه و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و ادامه داد: با تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و ایجاد فرصت‌های شغلی می‌توان علاوه بر رشد و پیشرفت استان ثروت‌آفرینی کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان امروز باید در حوزه صنعت وارد شده و با تقویت زیرساخت‌های صنایع بر ارتقای محصولات تولیدی بیافزایند.

وی به محاسن رویدادهای سرمایه‌گذاری نیز اشاره کرد و گفت: معرفی ایده‌های فناورانه و آشنایی صاحبان ایده و فناوران با سرمایه‌گذاران از محسنات رویدادها و استارتاپ‌های علمی و نوآور است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل نیز از رویداد تا ثریا به عنوان یک آغاز برای سرمایه‌گذاری در استان نام برد و گفت: با روند پیش رو شاهد تغییر فرایندها از مسیر دانش‌بنیان خواهیم بود.

یاسر عبداللهی عابد خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان ۲ یار اساسی دانشگاه‌ها در تحولات علمی و اقتصادی بوده و مراکز رشد نیز نقش بسزایی در پیشرفت کشور دارند.

وی با تاکید بر حمایت از حرکت‌های علمی و رویدادهایی که منجر به تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان می‌شود، ابراز امیدواری کرد: با افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و ارائه محصولات دانش‌بنیان، این حمایت‌ها همچنان تداوم داشته باشد.

سرهنگ جهانبخش عطایی ، مسئول بنیاد تعاون بسیج استان اردبیل هم با اشاره به اهمیت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در جامعه اشاره کرد و گفت: با فراهم شدن زمینه‌های علمی امیدواریم در آینده نزدیک بر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان تخصصی استان افزوده شود.

وی به اهداف رویداد تا ثریا اشاره کرد و افزود: بنیاد تعاون بسیج در سراسر کشور گام‌های مهمی در راستای دانش‌بنیان کردن شرکت‌های نوآور و فناور برداشته است.

عطایی ظرفیت بنیاد تعاون بسیج را یادآور شد و گفت: با استفاده از ظرفیت‌های این بنیاد می‌توان از ایده‌های فناورانه حمایت و با تبدیل ایده به محصول برای استان ثروت و اشتغال فراهم کرد.

وی افزود: ۱۰۰ ایده فناورانه به دبیرخانه ارسال شده که از این تعداد ۱۰ طرح در رویداد نهایی ارائه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha