رسانه ها در کنار تنویر افکار به دنبال روایت صحیح از وقایع باشند

تبریز- ایرنا- استاندار آذربایجان شرقی گفت: رسانه ها باید در کنار تنویر افکار عمومی به دنبال روایت صحیح و دقیق از وقایع باشند.

به گزارش ایرنا، عابدین خرّم شامگاه دوشنبه در آیین پایانی جشنواره منطقه ای مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری شمالغرب کشور در تبریز با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰۰ رسانه در استان اظهار کرد: این تعداد اثر حکایت از وسع نظر انقلاب، نظام و مسئولین داشته و نمایانگر آزادی بیان است.

وی با بیان اینکه دولت از رسانه و مطبوعات مختلف استقبال می کند، گفت: اهالی رسانه، افرادی دغدغه مند بوده و در پی انتقال این دغدغه ها هستند و هر مجموعه ای که از این جریان استقبال نکند، خود را سانسور کرده و از این موهبت فکری بی بهره شده است.

خرّم، طرح انتقاد، دغدغه مندی و تنویر افکار عمومی را ضروری دانست و گفت: در شرایط کنونی با جنگ رسانه ای روبرو هستیم که بسیار اغواکننده است و اصحاب رسانه در مقابل این هجمه ها، وظیفه بسیار سنگینی دارند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: اصحاب فکر و اندیشه باید به فکر عظمت ملت ایران بوده و به دنبال صیانت از ملّیت و باورهای مردم باشند.

وی با اشاره به اینکه در مقابل جنگ نرم، باید تولید قدرت و تولید محتوای نرم کرد، گفت: اگر در این موقعیت به فکر تولید قدرت نرم نباشیم، قطعا در مقابل آیندگان مسئول خواهیم بود.

خرّم، نقش رسانه ها را در عین تنویر افکار، روایت صحیح و به موقع دانست و اظهار کرد: آنچه امروز از رسانه ها انتظار می رود، امیدآفرینی و اعتمادآفرینی برای ملت ایران و دوری از هر گونه سیاه نمایی است که امیدواریم رسانه های استان توجه ویژه ای به این اصل داشته باشند.

در این مراسم که با حضور شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی برگزار شد، از برگزیدگان در بخش های مختلف رسانه ای تجلیل به عمل آمد.

رسانه ها در کنار تنویر افکار به دنبال روایت صحیح از وقایع باشند

تعالی بخشی، مطالبه گری و امیدآفرینی مولفه های مهم کار رسانه ای است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، تعالی بخشی، مطالبه گری و امیدآفرینی را سه مولفه مهم کار رسانه ای عنوان کرد.

سید محمدحسین بلاغی اظهار کرد: امسال با مسائل اجتماعی فراوانی در کشور روبرو بودیم که هر یک از آن ها را می توان محکی برای اصحاب رسانه کشور دانست که خوشبختانه قاطبه فعالان رسانه ای توانستند از این محک، سربلند بیرون آمده و با روحی بلند در راستای شفافیت و مطالبه گری به پیش بروند.

وی ادامه داد: در این شرایط مطبوعات ما با کمترین لغزش و به دور از جوسازی های موجود، به رسالت خود عمل کرده و در خصوص مسائل روز جامعه به انجام وظیفه پرداختند.

بلاغی با استقبال از هر گونه نقد رسانه ای گفت: قطعا این نقدها یک نوع مطالبه گری و تذکر برای مسئولین محسوب می شود که خوشبختانه از سوی مدیریت ارشد استان نیز به حوزه فرهنگ و رسانه، نگاهی باز و مثبت وجود دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت وجود سه مولفه مهم در کار رسانه ای، اظهار کرد: موضوع اول، تعالی بخشی است به گونه ای که نباید از کنار مسائل اجتماعی به سادگی رد شویم، باید توجه ویژه به مسائلی که با مولفه های دینی، هویتی و انقلابی ما پیوند خورده اند، داشته باشیم.

بلاغی، امیدآفرینی را دیگر مولفه مهم در کار رسانه ای دانست و گفت: امروز توفیقات زیادی در بخش های مختلف استان داریم که باید نسبت به اطلاع رسانی آن ها و ایجاد امیدآفرینی در بین مردم تلاش کنیم.

وی، مطالبه گری را مولفه سوم بخش رسانه ای عنوان و اظهار کرد: حتی در بخش های مرتبط با فرهنگ و هنر استان نیز از هر گونه مطالبه گری استقبال می کنیم تا بتوانیم امور را به بهترین شکل به سرانجام برسانیم.

بلاغی در خصوص این جشنواره نیز گفت: ۹۰۰ اثر از چهار استان آذربایجان‌شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که نشان از استقبال اهالی رسانه از این جشنواره دارد.۹۰۰ اثر از چهار استان آذربایجان‌شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که نشان از استقبال اهالی رسانه از این جشنواره دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی ، اولویت این اداره کل را برون سپاری بخشی از امورات به تشکل های مردمی عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha