عبدالمجید عربی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بازارچه ها در آستانه سال نو در شهرستان های استان و متناسب با صنایع دستی هر منطقه برپا شده است .
وی اظهار کرد: در این بازارچه ها، هنرمندان رشتههای مختلف انواع سفال و سرامیک، دارایی بافی، سبدبافی، حصیربافی کاربافی، گلیمبافی و غیره ضمن عرضه صنایع دستی، به صورت زنده تولید محصولات را در معرض دید عموم قرار می دهند.
وی با بیان اینکه این بازارچه ها عموما در اماکن تاریخی پربازدید و ورودی شهرستان ها استان دایر شده است ، تصریح کرد: در مرکز استان در اماکن تاریخی مانند باغ دولت آباد، بافت تاریخی ، زندان اسکندر ، آتشکده ، خانه حیرانی ، بازار صرافان و برخی دیگر از فضاهای تاریخی دایر شده است.
سرپرست معاونت صنایعدستی استان یزد هدف از برپایی بازارچههای صنایعدستی در نوروز را تقویت اقتصاد صنایعدستی و آشنایی مسافران نوروزی با محصولات و صنایعدستی بومی استان بیان کرد و گفت: هر ساله بازارچههای صنایعدستی نوروزی در شهرهای مختلف استان برپا میشود که با استقبال خوبی از سوی مسافران نوروزی روبهرو میشود.
استان یزد دارای ۴۰ رشته صنایع دستی زنده و افزون بر سه هزار هنرمند فعال در این صنعت است، نساجی سنتی، زیورآلات سنتی، سفال و سرامیک، زیلوبافی، رودوزی های سنتی، تراش سنگهای قیمتی، سراجی سنتی، کاشی هفت رنگ و کاشی معرق از جمله صنایع دستی بومی استان یزد به شمار می رود.
نظر شما