به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسن میرزاخانی» روز سهشنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی، افزود: بخش عمده ثبت نام شده در سامانه رصد، به دلیل احیای ۲۳۱ واحد راکد استان است که به چرخه تولید بازگشتند.
وی با بیان اینکه ۲۳ هزار و ۸۳۶ نفر تعهد استان در ایجاد اشتغال بوده است، بیان کرد: سال سختی را در حال سپری هستم و اقدامات امیدوارکننده درحال انجام است یکی از مشکلات، عدم تعادل بودجه است که با اندیشه دولت، اعتدال در بودجه ایجاد میشود.
میرزاخانی افزود: هدف دشمنان در اغتشاشات اخیر موضوع اقتصاد بود و آنان دریافتند اگر اصلاحات زیربنایی اقتصادی انجام شود، نظام در این حوزه موفقیتهایی کسب خواهد کرد، بنابراین اقداماتی نظیر اعتراضات خیابانی را طراحی و اجرا کردند.
وی در ادامه به تسهیلات جذب شده توسط دستگاههای اجرایی در حوزه اشتغال اشاره کرد و گفت: جامعه هدفی که بنیاد برکت و بسیج سازندگی با آنان در ارتباط هستند، افراد ضعیفی به لحاظ اقتصادی و لازم است تا در ارایه خدمات توجه به این قشر لحاظ شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی به نرخ بیکاری استان اشاره کرد و گفت: نرخ بیکاری نامتوازن در برخی شهرستانهای استان وجود دارد که بین صفر تا ۱۱ در نوسان است.
میرزاخانی افزود: میانگین نرخ بیکاری استان هشت و یک دهم است و باید سرمایهگذاری در شهرستانهایی تمرکز داشته باشد که نرخ بیکاری بیشتری دارند.
وی بیان کرد: تمهیدات لازم برای تامین اسکناس در خودپرداز بانکهای استان اندیشیده شود تا مردم استان و مسافران برای تهیه پول و به ویژه پول خُرد با مشکل مواجه نشوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: این استان در ثبت اشتغال ایجاد شده در سامانه ملی رصد ۱۰۷ و نیم درصد بیشتر از تعهد عمل کرده است.
«جمشید امیدی» افزود: تعهد ایجاد اشتغال استان مرکزی در سال جاری ۲۳ هزار و۸۳۶ نفر بود اما تاکنون ۲۵ هزار و ۶۲۴ نفر را در سامانه رصد ثبت نام کردهاند.
وی بیان کرد: راستی آزمایی اشتغال استان انجام و ۹۸ صدم درصد اشتغال استان تایید شده که اکنون عمده مشکل در رصد اشتغال در بنیاد برکت و اتاق اصناف است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای مشاغل خانگی در استان در نظر گرفته شده بود که ۶۴۰ میلیارد ریال معادل ۹۲ درصد جذب شد.
امیدی افزود: جهاد کشاورزی استان ۱۹۲ طرح با ۱۸۰ میلیارد ریال معادل ۹۶ درصد ارایه کرد که طرحها در این بخش جذب شد.
وی بیان کرد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز ۲۸۶ طرح اشتغال با اعتباری بالغ بر ۱۲۷ میلیارد ریال ارائه کرد که با ۲۵۴ طرح و اعتبار ۱۱۵ میلیارد ریال موافقت و پرداخت شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: طرحهای اشتغال ادارهکل صمت استان نیز ۶۴۵ فقره با اعتباری بالغ بر ۳۵۶ میلیارد ریال بود که با ۵۷۴ طرح با ۳۱۰ میلیارد ریال اعتبار موافقت شد.
امیدی طرحهای اشتغال اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی را ۶۱ طرح با ۴۶ میلیارد ریال اعتبار عنوان کرد و گفت: با ۵۶ طرح این اداره کل موافقت و ۴۱ میلیارد ریال نیز تسهیلات پرداخت شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی نیز امسال چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه درخواست کرده بود که بیش از ۹۰ درصد آن پرداخت شده است.
امیدی افزود: اعتبار ابلاغی اداره کل بهزیستی استان نیز در سال جاری ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال بود که تاکنون یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه اعتبار قابل توجهی به استان در تسهیلات جزء دو بند تبصره ۱۶ قانون بودجه ابلاغ شده است، افزود: ۱۴ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال تسهیلات امسال از این محل به استان مرکزی ابلاغ شد که ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص و تاکنون ۲ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال معادل معادل ۲۴ درصد توسط بانکهای استان پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: تسهیلات جزء ۲ تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ در سال جاری توسط پنج دستگاه اجرایی شامل بنیاد برکت، قرارگاه مهارت آموزی، بنیاد علوی، بنیاد شهید و بسیج سازندگی پرداخت شد.
نظر شما