آذربایجان غربی رتبه دوم کشور در صدور نشان حلال است

ارومیه - ایرنا - مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی با اشاره به مسوولیت صدور نشان حلال در کشور، گفت: با تلاش شرکت‌های تولیدی و بررسی‌های دقیق صورت گرفته، توانستیم دومین استان در صدور این نشان در کشور باشیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید موسی‌پور روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: در سال جاری ۲۸ نشان حلال برای محصولات تولیدی غذایی در آذربایجان غربی صادر شده است.

وی اضافه کرد: استان فارس با صدور ۵۴ نشان و تهران با صدور ۱۷ نشان رتبه‌های اول و سوم را در این خصوص در کشور به خود اختصاص داده‌اند.

موسی پور ادامه داد: این آمار نشان می‌دهد که آذربایجان غربی در تولید مواد غذایی با نشان حلال که از جمله مهمترین شاخصه‌ها در صادرات محصولات غذایی به کشورهای مختلف دنیاست، موفق عمل کرده است.

مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی اظهار کرد: یکی از طرح‌هایی که در راستای توسعه صادرات و توجه به کیفیت محصولات تولیدی به ویژه در حوزه غذایی در پی آن هستیم، بررسی سموم موجود در تولیدات بخش کشاورزی است.

موسی پور گفت: آذربایجان غربی از جمله استان‌های تولیدکننده بخش عمده‌ای از محصولات کشاورزی است که می‌توان با بررسی میزان سموم موجود در برخی محصولات و همچنین تلاش برای کاهش آن، زمینه صادرات و ارزآوری را برای استان و کشور فراهم کرد.

اجرای طرح پایش کمّی در مراکز تولیدی و عرضه آذربایجان غربی

وی در بخش دیگری با اشاره به انجام طرح پایش کمّی با هدف جلوگیری از کم فروشی اقلام مختلف در مراکز تولیدی و عرضه در آذربایجان غربی طی سال جاری افزود: در قالب این طرح ۴۱۰ نمونه برداری از واحدهای تولیدی و ۷۴ نمونه برداری از بخش عرضه در استان صورت گرفت.

موسی پور تاکید کرد: در بخش تولید ۱۹۶ مورد مردودی شامل حدود ۴۸ درصد و در بخش عرضه ۲۸ مورد مردودی شامل نزدیک به ۳۸ درصد کالاها را شاهد بودیم که رقم قابل توجهی است.

مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی یادآور شد: این طرح در سه بخش مواد غذایی، مواد شیمیایی و اقلام سلولزی به اجرا درآمد که البته همچنان این روند ادامه دارد.

طرح عیدانه از نیمه اسفند در آذربایجان غربی آغاز شده است

موسی پور همچنین از آغاز طرح عیدانه اداره کل استاندارد آذربایجان غربی از نیمه اسفندماه جاری خبر داد و گفت: این طرح هم تا نیمه فروردین ادامه دارد و ۱۲ بخش از جمله هتل ها، هتل آپارتمان‌ها، زائرسراها، فروشگاه های زنجیره‌ای، رستوران‌های بین راهی، مراکز اقامتی بین راهی، قالیشویی‌ها، مراکز فروش شیرینی و آجیل، فرودگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری و ایستگاه‌های قطار مورد ارزیابی بازرسان ما قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در حدود هشت روز گذشته بیش از پنج هزار مورد بازرسی در نقاط مختلف استان انجام شده و این روند ادامه دارد.

او از شهروندان خواست تا در صورت وجود شکایت درهر موردی که با استاندارد در ارتباط است، با سامانه تلفنی ۱۵۱۷ تماس بگیرند و شکایت های خود را مطرح کنند که مورد رسیدگی قرار گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha