به گزارش ایرنا، احمد ابوالغیط روز سهشنبه در دیدار با نجیب میقانی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان با بیان این مطلب افزود: نتایج و کارکردهای اولیه این توافق، ثبات و آرامش سیاسی و امنیتی میان ایران و عربستان است ولی هنوز مشخص نیست که چه تاثیری بر دیگر پروندههای موجود در منطقه داشته باشد.
وی اضافه کرد: نشست آینده سران کشورهای عربی ماه «می» آینده در عربستان برگزار میشود و به احتمال زیاد موضوع آن اقتصادی باشد و پیرامون چگونگی کمک به کشورهای عربی بحث و بررسی شود.
نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز گفت: در نشست آینده سران عرب باید طرح ها و ابتکارهای اقتصادی با هدف توسعه و پیشرفت کشورهای عربی به تصویب برسد.
روز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱ در بیانیه سهجانبهای در پکن که به امضای علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، «مساعد بنمحمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین رسید، بر سر از سرگیری روابط دوجانبه بین ایران و عربستان سعودی توافق شد.
اعلام توافق برای از سرگیری روابط ایران و عربستان با میانجیگری چین با طیفی از حمایتها و استقبالها از سوی کشورهای منطقه و پیام نگرانی در بین سران رژیم صهیونیستی و اعلام آگاهی دولت آمریکا و ابراز امیدواری نسبت به تاثیر مثبت آن در کاستن از تنشهای خاورمیانه و پایان جنگ یمن همراه بود.
نظر شما