محلات چهارمحال و بختیاری برای اجرای پویش" محله همدل" انتخاب شد

شهرکرد- ایرنا - معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌ و بختیاری گفت: پویش محله همدل با هدف تقویت و تحکیم پیوندهای اجتماعی در سطح محلات استان اجرایی می‌شود و محلات استان برای اجرای پویش انتخاب شده‌اند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سید ابوالقاسم کاظمی روز پنجشنبه در نشست خبری با رسانه‌ها افزود: طرح محله همدل از ۲ روز مانده به ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود و تا عید فطر ادامه خواهد داشت و در این طرح مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی محلات احصا و به کمک مردم محل رفع می شود.

وی ادامه داد:بنا بر تاکید رهبری نظام که فرمودند مشکلات با همراهی مردم رفع شود، طرح محله همدل برای تحقق این موضوع اجرا می‌شود و در طول انقلاب اسلامی نیز هر کجا مردم حضور و نقش داشته‌اند، موفقیت‌های بزرگ حاصل شده است و امروز پویش محله همدل رزمایشی برای تحقق این مهم است.

کاظمی گفت: مهرواره محله همدل به دنبال تقویت پیوندهای اجتماعی و گره‌گشایی از مشکلات مردم است و در این طرح مجموعه‌های مردمی محلات در محله‌هایی که دارای امام مسجد محل هستند با محوریت وی و در محلاتی که فاقد امام مسجد هستند با محوریت کنشگران اجتماعی همان محل، مشکلات مردمی محله را شناسایی و احصا کرده و برای رفع آن با کمک افراد همان محل اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: پویش محله همدل با همکاری نهادهایی مانند اداره کل تبلیغات اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اداره کل بهزیستی اجرا می‌شود و مشکلات حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی محلات با کمک اعضای همان محلات بررسی و حل می‌شود.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یادآور شد: در این طرح از ظرفیت ۱۶۰ مبلغ مستقر در شهرها و روستاهای استان، 120 مبلغی که در ماه مبارک رمضان به مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری اعزام می‌شوند، موسسات قرآنی اُستان و همه اشخاص دغدغه مند برای حل مشکلات مردم محلات استفاده می‌شود که برآورد می‌شود تعداد آن‌ها به بیش از یک هزار نفر برسد.

کاظمی خاطرنشان کرد: این طرح در سه بخش شهرستانی، اُستانی و ملی برگزار می‌شود و در پایان اجرای طرح به سه برگزیده کشوری که بهترین راهکارهای عملی برای رفع مشکلات را اعلام کرده‌اند جوایزی اهدا می‌شود.

این کارشناسان مسائل دینی یادآور شد: مردم یک محله احساس تعلق خاطر به محله خود دارند و امکان همگرایی بیشتر فعالیت‌ها در محلات بیشتر است و این طرح فقط افراد مذهبی و مسجدی محلات را شامل نمی شود.

کاظمی تاکید کرد:طرح محله همدل رویکرد گره‌گشایی از مشکلات مردم را دارد و در راستای امیدآفرینی و ترویج انجام کارهای خوب و حسنه اجرا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نقش رسانه‌ها در انعکاس این طرح به نوعی "جهاد امید آفرینی" است و روایت این خوبی ها هم موجب ترویج این فرهنگ می شود و هم به افزایش امیدواری در سطح جامعه کمک می‌کند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha