به گزارش ایرنا، محسن ورجاوند شنبه شب به رسانه های دزفول اعلام کرد: طرح تشدید نظارت های بهداشتی از ۱۳ اسفندماه در دزفول آغاز و از این تاریخ تاکنون، ۴۰۰ فروشگاه عرضه، هایپرمارکت و رستوران از نظر بهداشتی بازرسی شد.
وی با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه رمضان ادامه دارد گفت: فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ و گوشت چرخ کرده بودند که توسط بازرسان جمع آوری و معدوم شدند.
ورجاوند افزود: بازرسان دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر و در روزهای تعطیل و کاری نسبت به بازرسی از کشتارگاه ها، رستوران ها، هایپرمارکت ها و فروشگاه های عرضه گوشت، مرغ و ماهی اقدام می کنند.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول از شهروندان و مسافران خواست فقط از محصولات دارای برچسب مشخصات خریداری و به تاریخ انقضا توجه داشته باشند.
وی همچنین از شهروندان خواست از خرید محصولات خام دامی از دستفروشان خودداری و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی با اداره دامپزشکی شهرستان دزفول و به شماره تلفن ۴۲۴۲۰۹۱۱ تماس بگیرند.
دزفول-ایرنا- رئیس اداره دامپزشکی دزفول گفت: ۴۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی از سطح رستوران ها و فروشگاه های دزفول جمع آوری و معدوم شد.
نظر شما