حسین کمالی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این تعداد مدرسه به ظرفیت یک هزار و ۴۵۰ کلاس درس است که براساس نوع تجهیزات و امکاناتی که در هر یک از این کلاس ها تعبیه شده، کلاس ها به درجه یک، ۲ و سه تقسیم شده است.
وی ادامه داد : نوروز گذشته ۱۴۰ مدرسه در مازندران محل اسکان و اقامت مسافران نوروزی بود که امسال با توجه به پیش بینی ها مبنی بر افزایش حضور مسافران در استان این تعداد مدارس نیز افزایش یافته است.
بنا به آمار ارائه شده نوروز گذشته ۳۴ هزار مسافر از ظرفیت اقامتی مدارس مازندران استفاده کردند.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: افرادی که علاقمند به استفاده از ظرفیت اقامتی مدارس مازندران هستند با مراجعه به سایت وزارت آموزش و پرورش می توانند نسبت به رزرو اتاق اقدام کنند.
وی زمان پایانی برای اسکان مسافران نوروزی در مدارس مازندران را ۲ روز مانده به پایان تعطیلات نوروز و آغاز بازگشایی مدارس عنوان کرد و افزود: پس از آن مدرسه در اختیار مدیر مدرسه قرار می گیرد تا کارهای لازم برای آماده سازی کلاس های درس بهمنظور حضور دانش آموزان انجام شود.
به گفته کمالی با توجه به سابقه فراوانی حضور مسافران در مناطق غرب مازندران این موضوع در پراکندگی و انتخاب مدارس اسکان مسافران نوروزی موردنظر قرار گرفته است و بیشتر این مدارس در این مناطق قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین در انتخاب این مدارس فضاهایی که با مشکل ترافیک خودرویی مواجه نیستند و از زیرساخت های خدماتدهی مطلوب برخوردار هستند مورد نظر قرار گرفته است.
حذف مدارس بی کیفیت از گردونه اسکان مسافران نوروزی
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد: تصمیمات ستاد اسکان مسافران نوروزی این اداره کل بر این است تا نوع و کیفیت خدماتدهی به مسافران نوروزی در تعطیلات پیش رو ارتقاء پیدا کند.
وی اضافه کرد: برای این منظور تعدادی از مدارس اسکان مسافران که در سالهای گذشته نتوانستند و یا از امکانات لازم برای خدماتدهی مطلوب برخوردار نبودند از فهرست مدارس اسکان امسال حذف شدند.
به گفته کمالی در برنامه ریزی نوروزی امسال اجرای برنامه های فرهنگی و هنری از جمله برپایی نمایشگاه تولیدات و صنایع دستی و نیز عرضه غذاهای بومی و محلی در مدارس اسکان انجام می شود.
به گزارش ایرنا، مازندران چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه دارد.
نظر شما