به گزارش روز یکشنبه ایرنا نقل از نشریه گلوبال تایمز چین، گردشگران چینی در دوره جدید بعد از شیوع کرونا مقاصدی که برای سفرهای خارجی خود انتخاب می کنند، متفاوت از دوران پیش از همه گیری است. ایران از کشوری که پیشتر کمتر مقصد سفر چینی ها بوده، این روزها به یکی از مقاصد مطرح برای گردشگران چینی تبدیل شده است؛ گردشگرانی که علاوه بر اشتیاق به سفر به ایران، به روسیه، مصر و کشورهای منطقه قفقاز نیز چشم دوخته اند.
چین چند روز قبل مجوز انجام تورهای گروهی به خارج از کشور را برای شهروندان چینی به ۴۰ مقصد دیگر از جمله نپال، ویتنام، ایران، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، گرجستان، آذربایجان و برزیل صادر کرد و در هفته ها و ماه های آینده تعداد زیای از جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری چین که به لطف سیاست های اقتصادی این کشور در سالها و دهه های اخیر از شرایط مالی نسبتا خوبی هم برخوردارند، چمدان های خود را برای انجام سفرهای خارجی با هدف گردشگری خواهند بست.
اما این روزها موضوعی که خیلی از آژانسهای گردشگری را متعجب کرد این است که پس از صدور مجوز از سوی دولت چین برای سفرهای گروهی گردشگران به کشورهای خارجی، ایران که قبلا متقاضی کمتری داشت ، این بار در فهرست کشورهای پرطرفدار برای سفرهای گردشگری، در میان کشورهای بالای این فهرست دیده می شود و رقابت زیادی برای سفر به این کشور در میان گردشگران چینی دیده می شود.
یکی از کارمندان به نام لو از شرکت گردشگری U Tour که در زمینه سفرهای بینالمللی فعالیت می کند، به روزنامه گلوبال تایمز چین گفت که تور ۱۳ روزه این شرکت به ایران با قیمت ۲۹۸۰۰ یوان (۴۳۳۳ دلار) فقط ظرف یک روز به طور کامل فروخته شد. لو گفت که جدیدترین سفر موجود در اواخر آوریل خواهد بود.
لو گفت: «راستش را بخواهید ما شگفت زده شدیم و برای چنین استقبال زیادی از ایران آماده نبودیم... مشتریانی که ایران را انتخاب می کنند معمولاً بین ۴۰ تا ۵۰ سال سن دارند که توانایی بیشتری در درک عمق فرهنگ ایرانی دارند. همچنین این کشور سیاست های بدون ویزا را برای مسافران چینی در نظر گرفته است.» او افزود که این آژانس در نظر دارد سفرهای خود را به ایران افزایش دهد.
آژانس های دیگر به نقل از رسانه ها گفتند که تورهای ایران آنها به سرعت فروخته شد. یک آژانس مسافرتی به روزنامه «پیپر» گفته است که ۳۰ محل برای یک سفر ۱۰ روزه به ایران در عرض نصف روز فروخته شده است.
یک شهروند ۳۲ ساله ساکن پکن به نام ژی که قصد دارد به ایران سفر کند، به گلوبال تایمز گفت: «ایران دارای فرهنگ غنی ایرانی است و چیزهای زیادی برای ارائه دارد مثل غذا و مناظر. علاوه بر این، با فرهنگ چینی بسیار متفاوت است.»
او گفت که پس از بازگشایی مرزهای چین، کشورهای به طور سنتی محبوب آسیای جنوب شرقی مملو از مسافران هستند و مناظر شبیه به بخش جنوبی چین است. ایران و کشورهایی که دور هستند متفاوت ترند.
بازار سفرهای داخلی چین در تعطیلات روز کارگر، که در اوایل ماه مه است، رونق خواهد گرفت. رسانه ها گزارش دادند که رزرو هتل های داخلی برای تعطیلات ۱۴۴ برابر در مقایسه با مدت مشابه در قبل از همه گیری در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.
موسسه دای در ماه فوریه پیشبینی کرد که در سال ۲۰۲۳، ۴.۵۵ میلیارد سفر داخلی در چین انجام خواهد شد که تقریباً ۷۶ درصد از سطح سال ۲۰۱۹ خواهد بود.
۲۰۲۳
۰۳/۱۶
۲۲:۱۰:۴۹
GMT+۰۸:۰۰
/
همرسانی
نظر شما