به گزارش دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه در جلسه بررسی مصوبات سفرهای شهرستانی که به حوزه آموزش و پرورش اختصاص داشت، افزود: اعتبارات توازن، تسهیلات، ظرفیت خیرین مدرسه ساز و فرهنگساز، جذب سرمایهگذار، تهاتر، ظرفیت کمیسیون ماده پنج، ظرفیت نمایندگان مجلس و مولدسازی می تواند راه های تامین منابع مالی برای حل مسایل مدارس استان و دانشگاه فرهنگیان باشد.
وی با بیان اینکه فعالیت همه دستگاه های اجرایی استان در پیگیری مصوبات سفرهای شهرستانی قابل تقدیر است، گفت: تحقق مصوبات سفر ریییس جمهور و سفرهای شهرستانی، اولویت اول مدیریت استان است.
استاندار فارس با گلایه از اینکه کمبود اعتبار، دلیل متوقف ماندن مصوبات عنوان می شود، بیان کرد: اعتبار و منابع فی نفسه وجود نمی آید بلکه پیگیری مجدانه و مستمر منجر به تامین اعتبار می شود و در صورت مواجهه با مشکل می بایست به دنبال راهحل آن باشید.
ایمانیه با تاکید بر اینکه سازمان های اجرایی، پیمانکار نیستند، اظهارکرد: قرار نیست یک سازمانی اعتبار بیاورد و سایر سازمان ها صرفا اعتبار را هزینه کنند بلکه تمام فرآیند ها و پیگیری های تامین اعتبار و منابع و همچنین هزینه کرد آن جزو وظایف اصلی و رسالت هر سازمان است.
وی از همکاری همراهی و مشورت مدیریت ارشد استان با تمامی سازمان ها خبر داد و افزود: در تمام سطوح استانی و ملی همواره برای رایزنیها و جلب نظر دستگاه های ارشد در کنار سازمان ها خواهیم بود.
نماینده عالی دولت در فارس بر شروع عملیات اجرایی مصوبات شهرستانی تا پایان خردادماه تاکید کرد و گفت: تمام مصوبات سفرهای شهرستانی با توجه به میزان درصد پیشرفت، به تفکیک هر حوزه مشخص و مجدد به مدیران دستگاههای اجرایی ارجاع شود، همچنین مدیران شهرستانی و روسای ادارات در شهرستان ها نیز موظف به پیگیری مصوبات مربوط به حوزه خود تا حصول نتیجه هستند.
ایمانیه با تاکید بر اینکه نباید کارهای جدید متوقف شود، اظهارکرد: از طریق ظرفیتهای موجود قانونی، اقدام به فعالیت های جدید کنید؛ اولین بسته استان فارس در حوزهی مولدسازی که به تهران ارسال می شود در حوزه آموزش و پرورش باشد.
نظر شما