بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید شد

مشهد- ایرنا- مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۲ هزار و ۷۱۴ تن گوشت قرمز در استان از نیمه اسفند پارسال تاکنون در استان تولید شده است.

جواد اعلمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان گوشت قرمز از محل کشتار ۱۲۰ هزار و ۸۰۵ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای استان به دست آمده است.

وی ادامه داد: هزار و ۶۰۰ تن از این میزان گوشت ناشی از کشتار دام سبک و بقیه گوشت دام سنگین است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از مجموع کشتار انجام شده در بخش دام سبک ۳۲ راس به وزن ۶۰۹ کیلوگرم و در دام سنگین ۲۰ راس به وزن سه هزار و ۲۰۵ کیلوگرم به دلیل مشکلات تشخیص داده شده طی این مدت ضبط و معدوم شدند.

اعلمی افزود: همچنین در بخش کشتار طیور در مدت یاد شده پنج میلیون و چهار هزار و ۵۸۲ قطعه با میزان تولید ۱۰ میلیون و ۱۹۹ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان کشتار شده است.

وی اضافه کرد: حدود ۴۵ تن گوشت سفید نیز بر اساس تشخیص و دستور دامپزشک در ۱۴ کشتارگاه طیور خراسان رضوی ضبط شد.

استان خراسان رضوی هم‌اکنون دارای بیش از ۱۵ میلیون راس جمعیت دامی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha