«علی چالهچاله» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: علاوه بر کشاورزان و باغداران دامداران منطقه نیز باید نسبت به اقدامات پیشگیرانه در واحدهای دام و طیور خود برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سرمای این سامانه که در حال ورود به استان است اقدام کنند.
وی با بیان اینکه از طریق مراکز خدمات جهاد کشاورزی توصیه های لازم به کشاورزان جهت جلوگیری از سرمازدگی انجام گرفته است افزود: پیشنهاد شده از سم پاشی و محلول پاشی طی روزهای اخیر به ویژه ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه خودداری شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، جلوگیری از هرس درختان، تنطیم دمای گلخانه ها، پوشش تنه درختان و تامین انرژی برای واحدهای دام و طیور را از جمله اقدامات پیشگیرانه دانست.
چالهچاله همچنین نسبت به تنظیم دریچه کندوهای زنبور عسل و محافظت از آنها، مراقبت از تاسیسات آبیاری و خروج آب در لوله ها نیز تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت بیمه محصولات کشاورزی تاکید کرد: بخش کشاورزی همواره با مخاطرات کشاورزی روبرو است و بیمه محصولات کشاورزی می تواند از زیان کشاورزان در صورت بروز خسارت حمایت کند.
به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی، سالانه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی تولید میشود.
اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه روز گذشته با صدور اطلاعیهای نسبت به بارش و کاهش ناگهانی و شدید دما از روز جمعه در سطح استان هشدار سطح نارنجی صادر کرد.
برهمین اساس موجی ناپایدار در ساعاتی از روز جمعه تا صبح شنبه، شرایط را برای وقوع بارندگی همراه با وزش باد نسبتاً شدید، احتمالاً رعدوبرق و رگبار پراکنده تگرگ، در سطح استان فراهم می کند که به دنبال این وضعیت، شرایط ناپایدار در نیمه شرقی و نواحی شمالی استان از نمود بیشتری برخوردار خواهد بود و به دلیل همراهی این موج با ریزش هوای سرد، بارش علاوه بر ارتفاعات و گردنه های برفگیر، ممکن است در مناطق سردسیر نیز به شکل برف مشاهده گردد.
براساس این گزارش، پیش بینی می شود؛ کمینه دمای هوا در بامداد روزهای شنبه تا دوشنبه، در مناطق سردسیر و معتدل به حدود ۳ تا ۷ درجه زیر صفر کاهش یابد.
نظر شما