مجید حمیدی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: تعاون روستایی استان بر اساس رسالتی که برعهده دارد با اتحادیهها و تشکلهای صنفی فعال در زیر مجموعه خود ارتباط نزدیکی برقرار کرده و از این طریق اجرای سیاستهای مورد نظر حاکمیت در این بخش را دنبال میکند.
وی افزود: ایجاد بسترهای لازم برای تنظیم بازار محصولات اساسی حوزه کشاورزی از جمله مهمترین ماموریتهای تعاون روستایی است که در همین ارتباط این مجموعه در موقعیتهای مختلف همچون ایام پایانی سال با بهکارگیری ظرفیتهای در اختیار خود، تحقق آن را عملی میسازد.
وی ادامه داد: سازمان تعاون روستایی در زمینه حمایت از تشکلهای زیرمجموعه خود و نظارت بر نحوه فعالیت آنها، به وظایف خود عمل میکند و همچنین به اموری مانند بحث آموزش اتحادیهها و تشکلهای صنفی فعال در حوزه کشاورزی برای تقویت بیشازپیش آنها نیز میپردازد.
حمیدی گفت: از جمله برنامههای مورد نظر تعاون روستایی قم، تقویت تشکلهای مرتبط با فعالیت زنان در مناطق روستایی استان است تا آنان بتوانند علاوه بر نقشی که در زمینه تولید محصولات کشاورزی و مواردی مانند آن دارند، در عرصههای اقتصادی نیز حضور موفقتری داشته باشند.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما