سرهنگ «حسن جعفری جوزانی» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین مدت بیش از ۲ هزار اخطاریه تغییرکاربری غیرمجاز در اراضی استان همدان در سال گذشته صادر و ۵۸۸ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ اجرا شد.
وی اظهار داشت: بیشترین تغییر کاربریهای شناسایی شده به ترتیب در همدان با ۶۹۱ مورد، ملایر ۴۴۰ و بهار با ۳۹۴ مورد است و فامنین با ۴۸مورد، کمترین تغییرکاربری شناسایی شده را به خود اختصاص داده است.
سرهنگ جعفری جوزانی تاکید کرد: افراد پیش از هرگونه ساخت و ساز استعلامهای لازم را در خصوص چگونگی ارائه مجوز و قابلیت انجام کار بگیرند؛ چراکه در صورت شناسایی تغییر کاربریهای غیرمجاز، اقدام های قانونی به عمل خواهد آمد.
فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: تغییر کاربری غیرمجاز آسیب جبران ناپذیری به خاک و اراضی کشاورزی و در نهایت امنیت غذایی وارد می کند.
سرهنگ جعفری جوزانی با بیان اینکه پیش از این صدمه غیرقابل جبران باید مانع از آن شویم از شهروندان خواست با شماره ۱۳۱ به صورت مستقیم تماس گیرند و تغییرکاربری ها را به اطلاع همکاران ما برسانند.
وی افزود: بیش از نیمی (۶۶ مورد) از قلع و قمع تغییرکاربری های غیرمجاز در همدان صورت گرفته است و پس از آن اسدآباد با ۲۲ مورد بیشترین آمار قلع و قمع را داشته است و رزن و درگزین شهرستان های بدون قلع و قمع در سال گذشته بودهاند.
بر اساس ماده ۱۰ تبصره ۲ «هرگونه تغییر کاربری در قالب ایجاد بنا، برداشتن یا افزایش شن و ماسه و سایر اقداماتی که بنا به تشخیص وزارت جهاد کشاورزی تغییر کاربری محسوب میشود.
چنانچه بهطور غیرمجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره(۱)ماده(۱)این قانون صورت پذیرد، جرم بوده و مأموران جهاد کشاورزی محل مکلفند نسبت به توقف عملیات اقدام و مراتب را به اداره متبوع جهت انعکاس به مراجع قضایی اعلام کنند.
نظر شما