از برخی تهدیدهای فضای مجازی فرصت آموزش قرآن ساخته‌ایم

تهران - ایرنا - کارشناس علوم قرآنی از کشور بورکینافاسو با تاکید بر اینکه از تهدید فضای مجازی فرصت آموزش قرآن ساخته‌ایم، گفت: در یک گروه واتساپ که حدود ۲ هزار نفر عضو آن هستند تعالیم اسلام و قرآنی را به مردمان کشورم توضیح داده و می‌آموزم.

یوسف بلم در حاشیه سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: در این گروه واتساپ به مردمان کشورم درباره قرآن می‌گویم و درباره اسلام و قرآن یادآوری می‌کنم. در این گروه درباره مراسم‌ها، قوانین و احکام اسلام و قرآن مانند روزه توضیح می‌دهم و استقبال هم خوب است. حدود ۲۰۰ نفر در این گروه حضور دارند که همگی مسلمان هستند اما عمده آنها را اهل سنت تشکیل می‌دهد.

وی درباره نمایشگاه قرآن هم گفت: این نمایشگاه می‌تواند به فرهنگ جهانی کمک کند. چنین رویدادهایی یادآوری می‌کنند که مسلمانان یکی هستند و قرآن مسلمانان را متحد می‌کند.

از آنجایی که قرآن در ماه مبارک رمضان نازل شده، این ماه زمان مناسبی برای برپایی نمایشگاه قرآن استکارشناس قرآنی بورکینافاسویی افزود: از آنجایی که قرآن در ماه مبارک رمضان نازل شده، این ماه زمان مناسبی برای برپایی نمایشگاه قرآن است. این رویدادها می‌تواند کمک کند تا مسلمانان بیشتر به قرآن توجه کنند.

بلم درباره نقش دیپلماسی قرآنی برای توسعه روابط کشورها گفت: این نمایشگاه بستری برای حضور مسلمانان از کشورهای مختلف در ایران است و قرآن موجب هم‌افزایی مسلمانان در کنار یکدیگر می‌شود.

یوسف بلم افزود: پیام قرآن به جهان و انتظاری که از ما دارد این است که به مفاهیم آن توجه بیشتری داشته باشیم و آن را به کسانی که با قرآن آشنایی ندارند آن را معرفی کنیم.

امروزه حتی کسانی هستند که قرآن را نمی‌فهمند و ما به عنوان مسلمان شیعه وظیفه داریم قرآن را به همه معرفی کنیم‌وی گفت: امروزه حتی کسانی هستند که قرآن را نمی‌فهمند و ما به عنوان مسلمان شیعه وظیفه داریم قرآن را به همه معرفی کنیم‌.

بلم درباره نقش قرآن در زندگی‌اش اظهار داشت: قبل از این که به مدرسه بروم شروع به یادگیری قرآن کردم. در آن زمان دور هیزم‌هایی که آتش می‌زدیم جمع می‌شدیم و قرآن را یاد می‌گرفتیم.

وی گفت: از همان دوران کودکی به قرآن علاقمند بودم و برخی از دوستانم هم به موسسات آموزشی آکادمیک رفتند.

بلم درباره تجربه انتقال مفاهیم قرآنی به طوایف آفریقایی در بورکینافاسو گفت: یک بار در مدت چهار سال حضورم در ایران موفق شدم به کشورم برگردم و قرآن را به بزرگان طوایف توضیح دادم و برای امامان جماعت تجربیات خودم را منتقل کردم.
وی با اشاره به این که چهار سال پیش برای آموختن علوم قرآنی به ایران آمده اظهار داشت: از ابتدا در اصفهان به مدت چهار سال در جامعه المصطفی در رشته دین و معارف گرایش قرآن مشغول تحصیل شدم و به تازگی به قم منتقل شدم تا در مقطع دکترا به تحصیلات خود ادامه دهم.

از برخی تهدیدهای فضای مجازی فرصت آموزش قرآن ساخته‌ایم
یوسف بلم - کارشناس علوم قرآنی از کشور بورکینافاسو

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha