محمدحسین ظریفیان درباره اقداماتی که در سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن انجام میشود، به خبرنگار ایرنا گفت: این دوره از نمایشگاه بینالمللی قرآن مانند دورههای گذشته میزبان ناشران مکتوب و دیجیتال است. به دلیل ظرفیت بالای نمایشگاه بین المللی قرآن و اطلاعرسانی و فراخوان فراگیر و به موقع اداره کل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاهد استقبال بینظیر ناشران در نمایشگاه امسال هستیم و در این دوره ناشران بیشتری نسبت به دورههای پیشین در نمایشگاه شرکت کردند.
رئیس بخش نشر مکتوب و دیجیتال سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن با اعلام اینکه در این دوره ۱۰۷ ناشر در نمایشگاه ثبت نام کردند و در رواق شرقی مصلی حضرت امام خمینی (ره) مستقر هستند، ادامه داد: همچنان تعدادی از ناشران تقاضای دریافت غرفه و حضور را دارند که تلاش میشود در نمایشگاه قرآن جانمایی شوند و امیدواریم در دورههای بعد فضایی مناسبتر با ظرفیت و استقبال ناشران و مردم مهیا شود.
فعالیت ناشران کودکان و نوجوانان در نمایشگاه قرآن
مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت ناشران حوزه کودک و نوجوان در نمایشگاه بینالمللی قرآن، بیان کرد: یکی از نکاتی که در بخش ناشران مکتوب و دیجیتال دینی مورد توجه قرار گرفت، حوزه کتاب کودکان و نوجوانان بود که حضور ناشران این حوزه نقش مهمی در استقبال مخاطبان به ویژه خانوادهها داشته است.
در حوزه معارف قرآنی پژوهشهای جدیدی دراین نمایشگاه در دسترس مخاطبان قرار گرفته است
ظریفیان درباره بخش ناشران دیجیتال در نمایشگاه قرآن بیان کرد: در حوزه ناشران دیجیتال ۶ غرفه داریم که آخرین محصولات را به نمایشگاه آوردند. همچنین اقدامات ویژهای برای معرفی صحیفه سجادیه و ترویج معارف نورانی آن انجام شده است. علاوه بر این، تلخیصی جدید از تفسیر المیزان رونمایی خواهد شد و طی روزهای آینده چند نشست تخصصی در این بخش از نمایشگاه، برگزار خواهد شد.
به گفته وی، ناشران در سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن فروش خوبی داشتند و امید است که هر سال محتوای غنیتر و اثر بخشتری در حوزه قرآن و معارف دینی به مردم ارائه کنند.
خرید کتابهای پر مخاطب مذهبی از نمایشگاه قرآن
حضور ناشران کودکان و نوجوانان نقش مهمی در استقبال مخاطبان داشته است
ظریفیان با اشاره به استقبال زایدالوصف مردم از بخش نشر نمایشگاه امسال قرآن، یکی از سنتهای مردمی در این نمایشگاه را، خرید مصحف شریف قرآن کریم، کتب تفاسیر، کتب مرجع دینی و کتب ادعیه و زیارات عنوان کرد و افزود: همچنین در حوزه معارف قرآنی پژوهشهای جدیدی دراین نمایشگاه در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
رئیس بخش نشر مکتوب و دیجیتال سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن با تاکید بر لزوم سرمایهگذاری بر حوزه دانشگاهی در نمایشگاه قرآن، افزود: حوزه دانشگاهی ظرفیت خوبی دارد، جامعه قرآنیِ دانشجویان میتوانند حضور پر رنگتری در نمایشگاه قرآن داشته باشند.
سیامین دوره نمایشگاه قرآن کریم از ۱۲ فروردین آغاز بکار کرده و تا ۲۶ فروردین، هر روز از ساعت ۱۷ تا ۲۴ در مصلای امام خمینی تهران به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
نظر شما