به گزارش ایرنا، عابدین خرّم شامگاه یکشنبه در آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی و نشست با اصحاب فرهنگ،هنر و رسانه عرصه انقلاب افزود: شرط مردانه مردن، مردانه زیستن هست و شهید آوینی زندگی خود را وقف هنر، نویسندگی، شعر و ادب کرده بود بطوری که سخن، کلام و نجوای دلش همه حاکی از تعهد به هنر بود.
وی با اشاره به اینکه به یک نقشه راه فرهنگ و هنر در استان احتیاج داریم، بر توجه بیشتر به مبادلات و ارتباطات فرهنگی با داخل کشور و منطقه پیرامونی خود تاکید کرد.
خرّم با بیان اینکه اکنون دشمن در جنگ جهانی بر علیه اصالت های انقلاب اسلامی، دین و مکتب از طریق جنگ فرهنگ، هنر و رسانه ورود کرده، افزود: هنرمندان و صاحبان فکر و اندیشه استان در مناسبت های مختلف موضع گیری های خوب و به موقعی دارند و مسوولان نیز باید به بحث فرهنگ و هنر توجه مضاعفی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه هنر برای هنر جامعیت ندارد بلکه هنر برای جامعه، مردم و اجتماع ارزش والایی دارد، تاکید کرد: باید کلونی های هنرمندان متعهد را در تبریز و آذربایجان شرقی بیشتر شکل دهیم، تا به انسجام بیشتری دست یابند.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: دشمن در این جنگ، قوی تر کار کرده و انسجام چیزی است که در جنگ روایتها و تبیین کم داریم که باید برای این مساله نسخه داشته باشیم و کاری متفاوتتر از گذشته انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه مرز حق و باطل، ظالم و مظلوم، شهید و جلاد از هم جداست، گفت: باید برنامهریزی و انسجام بیشتری داشته باشیم تا هنرمندان متعهدی که میخواهند متناسب با زمان ایفای نقش کنند، احساس غربت نکنند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: عمل کردن به تعهد برای هنرمندان مجاهدت است و هنرمندان موحد، انقلابی و مردمی نقش خود را به خوبی ایفا می کنند و ما مسئولین نیز به عنوان خدمتگزاران مردم در اختیار هنرمندان هستیم.
رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی نیز در این آیین با تاکید بر اهمیت والای هنر در انقلاب اسلامی، گفت: پیوند انقلاب اسلامی با هنر، پیوند مرگ و زندگی است.
نوید ناصر اظهار کرد: افرادی که دل در گرو انقلاب دارند و وسع آنها میرسد، باید دغدغه هنر انقلاب را داشته باشند و کمک کنند تا هنر انقلاب به سر منزل مقصود خود برسد.
در این آیین تعدادی از هنرمندان و فعالان هنر انقلاب نیز به بیان دیدگاهها و دغدغههای خود در خصوص مسائل فرهنگی و هنری پرداختند و در پایان از هنرمندان برجسته این عرصه تجلیل شد.
در حوزه موسیقی از ابوذر علی آبادی، جواد محمدی، در بخش تاتر از سعید رضانژاد و محمد یوسفی زاده، در حوزه هنرهای تجسمی از فرزاد نریمان زاده، علی حسین امینی و سعید قاسمی، در بخش شعر و ادبیات نیز از سهیلا باقریان، لیلا حسین نیا، حسن زرنقی، مصطفی عابدی و علی اصغر مداحی، در حوزه فیلم، مستند و تلویزیون از اعظم وایانی و ناصر طریحی در بخش رسانه از مهدی نعلبندی و غلامرضا سیفی، در بخش زیرساخت فرهاد باغشمال و از مدیران حامی هنر انقلاب نیز از داوود عباسی فرماندار مرند تجلیل شد و همچنین از جلال محمدی (شاعر و نویسنده حوزه مقاومت و ایثار)، داوود نیکنام (خوشنویس)، و ناصر یاری (عکاس) به صورت ویژه تجلیل شدند.
نظر شما