نورالدین الیاسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سیاست های حمایتی از مشاغل خانگی و خرد امروزه در کشورهای مختلف دنیا با توجه به زودبازده بودن و نیاز به سرمایه گذاری کمتر، دنبال می شود، این رویکرد در کشورمان نیز بویژه در دهه ۸۰ مورد توجه قرار گرفته و با توسعه اینترنت و شبکه های اجتماعی فعالان این عرصه توانسته اند، مصولات خود را به فروش برسانند.
وی افزود: اهمیت توسعه مشاغل خانگی همچنین با توجه به اهداف اقتصاد مقاومتی می تواند در درآمدزایی و کمک به اقتصاد خانواده ها تاثیر چشمگیری داشته باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام یادآور شد: این موضوع در استان نیز طی سال های اخیر پیگیری شده و دولت نیز حمایت های ویژه ای از فعالان این عرصه می کند، سال گذشته مجوز فعالیت برای پنج هزار و ۷۴۰ مورد مشاغل خانگی اعم از ثبت محور و مجوز محور در استان صادر شد.
الیاسی تاکید کرد: یک هزار و ۷۶۹ مورد از این تعداد پارسال موفق به دریافت تسهیلات شدند که مبلغ پرداختی به آنان ۷۴۰ میلیارد ریال بوده است.
وی اضافه کرد: تعداد اشتغال های ایجاد شده در حوزه مشاغل خانگی استان ایلام در سال گذشته نیز یک هزار و ۷۶۹ نفر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام برگزاری مستمر نشست های شورای عالی اشتغال را در هماهنگی بین دستگاه های مسوول این حوزه مثمرثمر دانست و گفت: سال گذشته هفت جلسه این شورا برگزار شد.
الیاسی همچنین از برگزاری ۷۷ مورد گشت مشترک با همراهی سایر دستگاه های نظارتی در سال گذشته خبر داد.
به گزارش ایرنا، استان ایلام بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۵ بیش ۵۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۳۹۵ هزار نفر در نقاط شهری و ۱۸۴ هزار نفر در روستاها زندگی می کنند.
نظر شما