استاندار کرمانشاه: هوشمندسازی و مدیریت مصرف برق ادارات استان ضروری است

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه بر ضرورت مدیریت مصرف برق و هوشمندسازی آن در ادارات تاکید کرد و گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان با مشخص‌کردن گردش کار و مشاوره رایگان به ادارات می‌تواند این کار تحول‌آفرین را مجدانه پیگیری نماید.

به گزارش ایرنا،«محمدطیب صحرایی» عصر سه‌شنبه در نشست هماهنگی برنامه‌ها و اقدامات مورد نیاز برای مدیریت مصرف برق و کنترل پیک بار تابستانی، با اشاره به اینکه برق زیربنای فعالیت های اقتصادی و صنعتی است، افزود: مدیریت پیک بار سال ۱۴۰۲ منوط به مدیریت مصرف برق در همه بخش‌ها است.

وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ و لزوم رشد تولید و مهار تورم تاکید کرد: لازم است تصمیمات بهینه ای در زمینه مدیریت مصرف برق بخصوص در صنایع گرفته شود تا با بازخوردهای گرفته شده بهترین تصمیم گیری در خصوص مدیریت پیک بار در سال ۱۴۰۲ مدنظر قرار گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر بکارگیری تمام تلاش برای اینکه تابستانی بدون خاموشی سپری شود، بر لزوم حمایت از صنایع کرمانشاه تاکید کرد و اظهار داشت: باتوجه به نرخ بیکاری کرمانشاه، صنایع این استان باید کمترین فشار را در خصوص مدیریت مصرف برق متحمل شوند.

وی همچنین بر لزوم جذب سرمایه گذار در حوزه برق تاکید کرد و افزود: ظرفیت ها و نقاط اولویت دار برای سرمایه گذاری خارجی در حوزه برق تعیین و روشن شود.

صحرایی، ضمن برشمردن اهمیت تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار در استان کرمانشاه، اظهار کرد: تبدیل شبکه برق مسی به کابل خودنگهدار برای جلوگیری از سرقت شبکه برق استان ضروری است و اعتبارات لازم نیز در نظر گرفته می شود.

وی در پایان این جلسه، ورود سازمان‌ها و ادارات به بحث مسوولیت اجتماعی در جامعه و تاثیر آن در همکاری مردم و جلوگیری از سرقت‌ها را ضروری دانست و اعلام کرد: هیچ ارگان یا اداره دولتی نباید انشعابات غیرقانونی داشته باشد.

تمام کنتورهای آب کشاورزی هوشمندسازی می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه هم با اشاره به شعار سال گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان به عنوان زنجیره آخر صنعت برق و مرتبط با مردم همواره تلاش کرده است تا برق مطمئن و پایدار را باکیفیت به مردم خوب استان برساند.

مرادی ضمن تشریح ماموریت ها، چشم انداز و اهداف استراتژیک شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، افزود: درصد مصرف سرانه سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، هشت درصد افزایش رشد داشته است و سرانه مصرف بخش عمومی و اداری استان کرمانشاه از میانگین کشور بالاتر است، این درحالی است که در بخش صنعتی سرانه مصرف برق کمتر از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به لزوم مدیریت مصرف برق در تابستان ۱۴۰۲ افزود: در سال گذشته با همکاری بخش های خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری ۵۸ مگاوات کاهش بار در حوزه مدیریت مصرف برق داشتیم که این رقم برای سال ۱۴۰۲، ۱۳۰مگاوات پیش بینی می‌شود.

رییس هیات مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه بارشبکه و مدیریت آن به واسطه سیستم GIS به صورت هوشمندانه انجام می‌شود، تصریح کرد: هوشمندسازی ادارات دولتی درخصوص انرژی الکتریکی در حال انجام و تاکنون نیز ۶ هزار دستگاه کنتور فهام نصب شده است.

وی با بیان اینکه کل کنتورهای کشاورزی استان هوشمند می‌شود، درخصوص جذب سرمایه گذار خارجی گفت: تمامی مکان های بالقوه جهت جذب سرمایه گذاری خارجی انجام شده است و طرح های سلول خورشیدی نیز در اولویت قرار دارد.

مرادی با اشاره به چالش های صنعت برق در استان، تامین منابع مالی پروژه های این صنعت را مهم برشمرد و تصریح کرد: فعالیت شرکت توزیع نیروی برق استان منوط به وصول مطالبات است و ادارت دولتی بیشترین بدهکاری را به شرکت توزیع نیروی برق دارند.

وی در پایان با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار عنوان کرد: این پروژه می تواند کمک موثری به خدمات دهی بهتر و کاهش سرقت در کل استان را داشته باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha