۲۳ طرح عمران روستایی در باشت افتتاح شد

۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۰۰
کد خبر: 85080687
۲۳ طرح عمران روستایی در باشت افتتاح شد

گچساران- ایرنا- با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی ۲۳ طرح عمران روستایی در باشت به بهره برداری رسید.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلو یه و بویراحمد شامگاه سه شنبه در حاشیه بهره برداری از طرح های عمران روستایی باشت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح ها با اعتباری بیش از ۸۵ میلیارد ریال در مناطق مختلف باشت از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی نفت به بهره برداری رسید.

روح الله عمادی بیان کرد: این طرح‌ها در زمینه بهسازی معابر روستایی، جدولگذاری، پیاده روسازی و ساخت کانال هدایت سیلاب اجرا شده است.

وی تصریح کرد: این طرح ها در روستاهای نارگ موسی، شاهزینلی، کله گان، چال موره، تکیه، تلچگاه، کوه سرک سفلی، آبدهگاه، سرآب بیز و کلگه امیر شیخی اجرا شد.

عمادی ابراز کرد: زیر سازی و آسفالت ۱۸ روستا در مناطق مختلف این شهرستان از جمله پزین، کوشک ظفری، چهار راه گشین، سرابیز، دلی رباط، دره باشت ده بزرگ، نارک موسی و سلطان آباد با اعتباری بیش از ۳۶۰ میلیارد ریال سال گذشته انجام شد.

وی اظهار کرد: همچنین بیس ریزی ۱۱۰ هزار متر مربع از معابر روستایی باشت سال گذشته با اعتباری بیش از ۶۸ میلیارد ریال انجام شد.

فرماندار: اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای عمران روستایی باشت

فرماندار باشت گفت: ۱۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی برای عمران روستایی باشت در نظر گرفته شد.

۲۳ طرح عمران روستایی در باشت افتتاح شد

نادرگرامی بیان کرد: این میزان اعتبار برای اجرای ۳۰ طرح عمران روستایی در زمینه های مختلف اختصاص یافت که هم اکنون ۲۳ طرح به بهره برداری رسیده است.

وی ابراز کرد: همچنین از از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی نفت در نوبت دوم ۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه روستاهای باشت در نظر گرفته شده که در قالب هفت طرح اجرا خواهد شد.

ایجاد زیرساخت های توسعه در روستاها از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویر احمد گفت: دیوار حائل روستای نارگ موسی به نمایندگی از ۲۳ طرح عمران روستایی در باشت افتتاح شد.

عیسی شهامت با بیان اینکه ایجاد زیرساخت های توسعه از رویکردها و سیاست های جدی دولت سیزدهم است افزود: طول این دیوار ۸۳ متر است که بیش از ۱۷ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شد.

وی ابراز کرد: دولت جمهوری اسلامی با وجود همه تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی تلاش کرده کارها و خدمات ماندگاری در راستای رفاه مردم بویژه در روستاها انجام دهد که از جمله آنها آسفالت و بهبود معابر است.

شهامت افزود: ایجاد زیرساخت های توسعه ای و انجام فعالیت های اقتصادی در روستاها، علاوه بر بهبود وضع معیشتی خانوارها در اشتغالزایی نیز بسیار مهم و اثرگذار است.

طرح هادی در ۵۱ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان تاکنون اجرا شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha