رضا تارک روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: خیرین، نیکوکاران و مسوولین مهرورز و با عاطفه این شهرستان مرزی با شرکت در پویش اطعام مهدوی، از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون در تهیه، تامین و توزیع سه هزار و ۹۶ بسته معیشتی، ۹۷ هزار و ۶۴۰ پرس غذای گرم و برپایی ۱۹ هزار و ۳۸۰ سفره افطاری ساده در بین نیازمندان و روزه داران سرزمین آب و آفتاب مشارکت داشته اند.
وی ادامه داد: در مدت یادشده در مجموع ۱۱ میلیارد و ۸۲۹ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان برای توزیع بسته های معیشتی (سه میلیارد و ۴۲۰ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان)، توزیع غذای گرم (هفت میلیارد و ۸۲۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) و برپایی سفره های افطاری ساده (۵۸۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) در سطح این شهرستان مرزی و جزیره قشم هزینه شده است.
رییس کمیته امداد قشم با بیان اینکه هدف از اجرای این پویش مردمی ترویج فرهنگ سنت حسنه اطعام و نیکوکاری در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس است، افزود: برنامه اطعام مهدوی حاصل تلاش و همکاری پنج مرکز نیکوکاری، سه موسسه خیریه و تعداد زیادی از خیرین و نیکوکاران این جزیره است.
تارک از تلاش تمامی خیرین و نیکوکاران قشمی به ویژه امامان جمعه شیعه و اهل سنت، فرماندار، جامعه محلی، خیرین قشمی و امامان جماعت مساجد و داوطلبان انجام کار خیر در مساجد حضرت علی بن ابیطالب (ع)، حضرت صاحب الزمان (عج)، حضرت امام حسین (ع)، مراکز نیکوکاری و موسسات خیریه در سطح این جزیره تقدیر کرد و گفت: ماه رمضان فرصت خوبی برای کمک و همدلی با ایتام و نیازمندان است و اجرا و انجام این امور نیک نیز می تواند به تسریع در این مسیر همدلی تحقق ببخشد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۸۵ درصد از مددجویان تحت پوشش این نهاد در شهرستان مرزی قشم یک بسته معیشتی را دریافت کرده اند، گفت: انتظار داریم در روزهای باقی مانده از ماه مبارک رمضان با همدلی و مشارکت خیرین و نیکوکاران مومن این شهرستان مقدمات تامین ۱۵ درصد باقی ماننده از بسته های معیشتی برای توزیع در میان خانواده های باقی مانده نیز فراهم شود.
رییس کمیته امداد امام خمینی قشم افزود: پیش بینی ما در بحث اطعام مهدوی تا پایان ماه مبارک رمضان جمع آوری ۱۳ میلیارد تومان کمک های مومنانه به منظور حمایت از نیازمندان و مددجویان کمیته امداد از سوی جزیره نشینان قشم است.
اداره کمیته امداد شهرستان مرزی قشم سه هزار و ۶۴۴ هزار خانوار (هفت هزار و ۵۰۰ نفر) تحت پوشش دارد که خانواده های تحت پوشش ماهیانه در مجموع ۳۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.
خانوارهای تحت حمایت این اداره شامل ۲ هزار و ۵۸۸ زن سرپرست خانوار (۷۱ درصد) و هزار و ۵۶ مرد سرپرست خانوار (۲۹ درصد) است که ۲ هزار و ۶۹۸ خانوار (۷۴ درصد) از آنان ساکن روستاها و ۹۴۶ خانوار (۲۶ درصد) آنها ساکن در مناطق شهری جزیره قشم هستند.
از این تعداد مددجو ۲ هزار و ۹۸۳ خانوار (۸۲ درصد) اهل سنت و ۶۶۱ خانوار (۱۸ درصد) اهل تشیع هستند.
فوت شوهر (هزار و ۶۶۹ خانوار - ۴۶ درصد)، مرد سرپرست سالمند (۹۴۴ خانوار - ۲۶ درصد) و بانوان مطلقه (۶۶۴ خانوار - ۱۸ درصد) سه دلیل وابستگی خانوارهای تحت حمایت به اداره کمیته امداد این شهرستان مرزی است که سه هزار و ۲۷۷ خانوار معادل ۹۰ درصد به واسطه این سه دلیل تحت حمایت این اداره قرار دارند.
این اداره حمایت از هزار و ۵۰ نفر فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارد که از این تعداد ۵۷۴ نفر از فرزندان ایتام و ۴۷۶ نفر از فرزندان محسنین( ۵۴۶ فرزند دختر و ۵۰۴ فرزند پسر) هستند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما