به گزارش ایرنا از سازمان انتقال خون ایران، مصطفی جمالی با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی(۲۸فروردین) افزود: مبتلایان به این بیماری از جمله کسانی هستند که سازمان انتقال خون در تامین خون مورد نیاز آنها به صورت مستمر تلاش می کند.
وی ادامه داد: سازمان انتقال خون کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تأمین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و مأموریت اصلی خود می داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده ها به این مهم دست یابد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: در ایران بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی وجود دارد و این بیماران که با مشکل انعقادی خون دست و پنجه نرم می کنند به علت نقص ژنتیکی دارای کمبود فاکتورهای انعقادی ۸و ۹هستند که این کمبود فاکتور علت اصلی بروز تظاهرات بالینی خونریزی دهنده است.
وی تأکید کرد: این بیماران علاوه بر نیاز به خون که در اثر خونریزی های متعدد به وجود می آید، از فاکتور های انعقادی مشتق از پلاسما نیز استفاده می کنند که بخش مهمی از این پلاسما در سازمان انتقال خون تهیه می شود و سازمان انتقال خون همیشه کیفیت و سلامتی خون و فراورده های مورد نیاز بیماران را در اولویت قرار می دهد.
جمالی با اشاره به شعار امسال «دسترسی همگانی، پیشگیری از خونریزی به عنوان یک استاندارد جهانی مراقبت» گفت: اقدامات نظام های سلامت در سال ۲۰۲۳ شامل گرد هم آمدن و حمایت سیاست گذاران محلی و دولت ها برای دسترسی بهتر به درمان و مراقبت با تاکید بر کنترل بهتر و پیشگیری از خونریزی برای همه افراد مبتلا به اختلالات خونریزی دهنده است و سازمان انتقال خون هم تلاش می کند تا با ارائه خدمات گسترده و با کیفیت برای داشتن کیفیت زندگی بهتر این بیماران در کنار بخش های دیگر نظام سلامت، قدم موثری بردارد.
بازدید معاونان سازمان انتقال خون از کانون هموفیلی ایران
معاونان سازمان انتقال خون و هیأت همراه از کانون و مرکز جامع درمان هموفیلی بازدید و به مناسبت روز جهانی هموفیلی به کارکنان و بیماران حاضر در مجموعه گل اهدا کردند.
نازنین فرزادی فر رییس هیأت مدیره کانون هموفیلی در این بازدید با ابراز امیدواری از حضور دو معاون فنی و اجتماعی سازمان انتقال خون سبب تعاملات بیشتر کانون و سازمان انتقال خون باشد. وی ضمن تقدیر از تلاش های سازمان انتقال خون در تأمین خون مورد نیاز بیماران گفت: پویش های اهدای خون و نذر خون شاهکار است و خیالمان راحت است که شما را داریم.
وی ابراز امیدواری کرد که کانون هموفیلی و سازمان انتقال خون بتوانند همچون گذشته همکاری نزدیکی داشته باشند.
وی تأکید کرد: این مرکز علاوه بر خدمت رسانی به بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی و تأمین فاکتور ۸ و ۹ به سایر بیماران انعقادی نیز به رایگان خدمات ارائه می دهد.
همچنین فردین بلوچی معاون اجتماعی سازمان انتقال خون نیز در این نشست، سازمان انتقال خون را مردم محور و موفقیتش را مرهون مردم دانست و گفت: مفتخریم که با تمام مشکلات توانستیم در سال گذشته تمام نیاز بیمارستان های کشور و بیماران را تأمین کنیم و حتی نیاز به خون و فراورده در استان سیستان و بلوچستان که مصرف خون آن بیش از تولید است نیز با کمک شبکه ملی انتقال خون و همکاری سایر استان ها برطرف شد و من از طرف سازمان انتقال خون از تمامی مردم شریف و اهدا کنندگان خون تشکر می کنم و افتخار دارم بگویم این موفقیت ثمره زحمات همکاران، دوستی و اعتماد مردم و ایثار و از خود گذشتگی آنان است.
معاون فنی و فناوری های نوین سازمان انتقال خون نیز در این دیدار با اشاره به تأمین سالانه ۲ میلیون و ۲۰۰ واحد خون و تولید پلاسما برای تهیه فاکتورهای مختلف از جمله فاکتورهای انعقادی گفت: در زمینه تهیه خون و فراورده ایران دارای شاخص های بالای جهانی است و در تبدیل خون به فراورده دارای شاخص ۹۸ درصد هستیم که از کشور آمریکا نیز پیشی گرفته ایم و فرایند تهیه خون و پلاسما با استانداردهای بالای اروپا انجام می شود و پالایشگران اروپایی پذیرای این پلاسما برای تولید داروهای مشتق از پلاسما هستند و این یک افتخار است که می توانیم با پلاسمای ایرانی بخش مهمی از داروهای مورد نیاز کشور را تأمین کنیم.
نظر شما