فرهاد اکبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده از این میزان سطح زیرکشت حدود ۶ هزار و ۹۶۰ تن محصول برداشت خواهد شد.
وی با بیان اینکه برداشت نخودفرنگی در شهرستان طارم از اوایل اردیبهشت تا آخر این ماه انجام می شود، اظهار کرد: ۹۷۰ نفر از بهره برداران در منطقه به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.
اکبری ارقام نخود فرنگی مورد کشت در این شهرستان را محلی عنوان کرد و یادآورشد: کشت این محصول همانند سایر نباتات خانواده " لگومینوز"، به دلیل توانایی تثبیت ازت هوا بسیار با اهمیت بوده و در تناوب با سایر محصولات، موجب افزایش تولید آنها می شود.
وی تصریح کرد: محصول نخود فرنگی تولیدی در طارم علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان به سایر استان های کشور نیز صادر می شود.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان طارم تامین نهاده های مورد نیاز، برگزاری برنامه های آموزشی گروهی و انفرادی، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه های فنی همچنین تنظیم بازار را از جمله اقدامات انجام شده از سوی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان در خصوص محصول نخودفرنگی بیان کرد.
اکبری با بیان اینکه شهرستان طارم حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز دارد، گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و برداشت میشود که کرفس، نخود فرنگی، سیر و باقلا از عمده محصولاتی است که در پاییز کشت و در اوایل فصل بهار برداشت و روانه بازار می شود.
وی یادآور شد: استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است و شهرستان های طارم، ابهر، زنجان و خرمدره بیشترین سهم صادراتی محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده اند.
شهرستان طارم یکی از شهرستانهای هشتگانه استان زنجان در شمال استان با مرکزیت شهر آببر است.
این شهرستان ۲ بخش، پنج دهستان و ۱۵۵ آبادی دارد.
نظر شما