آرش معزی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این واحدهای متخلف اقدام به عرضه فرآوردههای خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف در سنندج کرده بودند که توسط اداره تعزیرات حکومتی جریمه نقدی شدند.
وی در ادامه به عملکرد اداره حقوقی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: پارسال ۲۸۰ فقره پرونده تخلفاتی تشکیل شد که از این تعداد ۸۹ پرونده دادسرا، ۱۸۱ پرونده تعزیرات و ۱۰ فقره پرونده مطرح شده در دیوان عدالت اداری و پرونده حقوقی بود.
مسوول واحد حقوقی اداره کل دامپزشکی کردستان گفت: این پرونده ها منجر به اخذ ۳۳۸ رای در مراجع قضایی شد و از این تعداد ۲۸۷ رای به نفع اداره کل دامپزشکی کردستان صادر شد.
معزی به پلمب ۱۳ واحد صنفی متخلف بهداشتی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در مجموع ۲۵۱ مورد پرونده بهداشت عمومی و ۱۶ مورد پرونده دارو و درمان در استان تشکیل شد.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات اداره حقوقی، تهیه و تنظیم ۱۵۵ قرارداد بخش خصوصی و همچنین صدور اسناد تک برگ برای املاک اداره کل و پیگیری مستند سازی املاک فاقد سند بود.
وی افزود: با توجه به مخاطرات بهداشتی زیاد، شهروندان از خرید فرآوردههای خام دامی فاقد هویت و محصولات عرضه شده توسط افراد دوره گرد و ماشین های سیار خوداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و یا تخلف بهداشتی، مراتب را به نزدیکترین شبکه دامپزشکی اطلاع و یا از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان گزارش دهند.
۷۵ هزار و ۷۶۸ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.
نظر شما